Γλιτώνει τη διαγραφή η Ροτόντα από την UNESCO;

0
1274

Δεν υπάρχει θέμα διαγραφής της Ροτόντας (διάβασε εδώ) από τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, σύμφωνα με έγκυρες και καλά πληροφορημένες πηγές. Μετά την ολοκλήρωση της σχετικής «επίσημης» αλληλογραφίας (ΥΠΠΟ – Ελληνική Εθνική Επιτροπή Unesco – Δήμου Θεσσαλονίκης), ξεκινούν σύντομα εργασίες συντήρησης στον εσωτερικό χώρου του μνημείου και αναμένεται να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να αλλάξει η εικόνα που επικρατεί στον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρο.

Αυτό για τους κατοίκους φυσικά σημαίνει ότι θα επιληφθεί επιτέλους και άμεσα η Δημοτική Αστυνομία και η ΕΛΑΣ και θα βάλουν μια τάξη στην απίστευτη παραβατικότητα που βρίσκει πρόσφορο έδαφος στην περιοχή (διάβασε εδώ). Για να δούμε…

 

 

Advertisements
Προηγούμενο άρθροΟι γιορτές «έφυγαν», τα κιλά όμως;
Επόμενο άρθροΚάτω Σέλι ή Κάτω Βέρμιο: Το πιο ψηλό χωριό της Ελλάδας καλύφθηκε απ’ το λευκό πέπλο!
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here