ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΙ «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ» ΤΗΣ ΑΝΤΑΣ ΤΣΕΣΜΕΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΑΥΛΑΙΑ

05/04/2017


Μετά από δυο συνεχόμενες χρονιές επιτυχημένων παραστάσεων οι βραβευμένοι «Καθρέφτες» κατά απαίτηση του κοινού θα φιλοξενηθούν για μια μόνο παράσταση στο Θέατρο Αυλαία το Σάββατο 8 Απριλίου 21.30.

Λίγα λόγια για το έργο:
Έρχεται κάποτε η στιγμή που ο καθένας από εμάς πρέπει να κοιτάξει στον καθρέφτη του και να αντιμετωπίσει το είδωλό του. Πόσο έτοιμοι είμαστε όμως να το αντιμετωπίσουμε; Και τι γίνεται με τις σκιές των άλλων που θαμπώνουν την εικόνα;
Οι Καθρέφτες είναι ένα βαθιά ανθρώπινο και επίκαιρο έργο για την αλήθεια της ύπαρξης, μια προσεκτική, λυρική αλλά και δυναμική προσέγγιση στην ουσία της ζωής.

Τρεις γυναίκες με καριέρα – η τραπεζική υπάλληλος Λίντα, η ιδιωτική υπάλληλος Κορίνα και το διευθυντικό στέλεχος μιας διαφημιστικής εταιρείας η Ελισάβετ – βρίσκονται μπροστά στο αδιέξοδο μιας ανικανοποίητης και άδειας ζωής. Ο χρόνος, η μνήμη, τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία της προσωπικότητάς τους ζυγίζονται για να αποκαλύψουν πως όσοι υπήρξαν στη ζωή τους δεν είναι πια παρά σκιές στον καθρέφτη της ψυχής τους.

Μέσα από μια οδυνηρή διαδικασία οι τρεις ηρωίδες φτάνουν στη λύτρωση. Είναι πια αρκετά δυνατές για να πετάξουν από πάνω τους όσα «παραμορφώνουν» το είδωλό τους.
Οι Καθρέφτες φωτίζουν με τρόπο γοητευτικό και μαγικό συνάμα όσα ηθελημένα ή αθέλητα η μνήμη σπρώχνει προς τη λήθη. Όσο πιο κοντά πλησιάζει κανείς τον καθρέφτη του τόσο πιο επικίνδυνο και τολμηρό είναι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Άντα Τσεσμελή
Σκηνικά – Κοστούμια: Θανάσης Κολαλάς
Φιλική συμμετοχή: Γιολάντα Μπαλαούρα, Άντα Τσεσμελή, Δέσποινα Γωνιάδου, Παναγιώτης Κουντουράς
ΗΜΕΡΑ & ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Σάββατο 8 Απριλίου | 21:30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος 8€ | Ανέργων, Φοιτητικό 5€Post a new comment