ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΣΤΟ WHITE RABBIT

0
358

 

Το White rabbit, το νέο café-wine bar που λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στην οδό Τσοπέλα 4 (περιοχή Λευκού Πύργου) φιλοξενεί έργα του ιδιαίτερα εμπνευσμένου ζωγράφου Θανάση Ζαχαρίου,  τα οποία μπορείτε να δείτε έως τέλη Οκτωβρίου 2017.

Ο Θανάσης Ζαχαρίου είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες ζωγράφους, με πολλά έργα ζωγραφικής και ελαιογραφίες σε καμβά. Γεννήθηκε το 1956. Από μικρός είχε ιδιαίτερη κλίση στη ζωγραφική. Παρακολούθησε τα πρώτα μαθήματα κοντά στον ζωγράφο Χυτήρη και στη συνέχεια κοντά σε άλλους γνωστούς ζωγράφους, όπου τελειοποίησε τις γνώσεις του πάνω στη τέχνη. Μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει δουλειά του σε ομαδικές εκθέσεις.

Τα έργα του (κυρίως πορτραίτα, αγροτικές σκηνές, συνθέσεις και νεκρές φύσεις) χαρακτηρίζονται από τη  «λεπτομέρεια του σχεδίου, την ακριβή παραστατικότητα και τη σωστή χρωματική αντίληψη». Η δουλειά του είναι γενικά  δομημένη σε καλλιτεχνικές βάσεις φωτός και σχεδίου με πλούσια συγκίνηση και ευαισθησία».

Τα έργα του Ζαχαρίου εκτίθενται μόνιμα στην γκαλερί «Ραλλίδου» (Βύρωνας, Αττική και παρουσιάζονται στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά. 

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τέλη Οκτωβρίου 2017.

Δείγμα της δουλειάς του ζωγράφου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και περισσότερες πληροφορίες για την γκαλερί ΕΔΩ.

Πού:  White Rabbit, café-wine bar, Τσόπελα 4, Περιοχή Λευκού Πύργου.

Διάρκεια: Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2017

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας: 8 π.μ.-2 μ.μ.

Πληροφορίες: 231 024 2199/ Facebook: White Rabbit Thessaloniki

Προηγούμενο άρθροΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ KAPANI PROJECT
Επόμενο άρθροΗΡΑ ΚΑΤΣΟΥΔΑ: ΕΧΩ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here