«Πληρώστε 40 ευρώ και γλιτώστε 500»

0
348

Μια δεύτερη ευκαιρία για  να μην πληρώσουν φόρο και το Τέλος  Επιτηδεύματος , δίνει το υπουργείο  Οικονομικών σε περίπου 240.000 επιτηδευματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζόμενους με μπλοκάκι που δεν είχαν κανένα εισόδημα το 2011.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, τις επόμενες ημέρες η  Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων θα προβεί σε μια ασυνήθιστη κίνηση: θα αποστείλει ατομικά ειδοποιητήρια  σε επιτηδευματίες και επαγγελματίες  τους οποίους εντόπισε μετά από διασταύρωση  πως είχαν μηδενικό τζίρο λόγω της κρίσης στη διάρκεια του 2011. Θα τους προτείνει και θα καλεί να δηλώσουν τώρα, έστω και εκπρόθεσμα, μία δήλωση διακοπής εργασιών στην εφορία, για να γλιτώσουν για να γλιτώσουν να πληρώσουν μέχρι  και 500 ευρώ στα οποία φτάνει φέτος  το Τέλος Επιτηδεύματος.

μέσω Πρώτο ΘΕΜΑ online

Προηγούμενο άρθρο«Η ντροπή της Ευρώπης» το ποίημα του Γκίντερ Γκρας για την Ελλάδα
Επόμενο άρθρο«Ναι» στο χαράτσι της ΔΕΗ, «όχι» στη διακοπή ρεύματος
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.