«Χαρίζω απλόχερα, νιώθω θετικά» από τη ΧΑΝΘ την Κυριακή 1/12

0
675

 image005Ανατρέξτε στα βιβλία των παιδικών σας χρόνων ή στα παιδικά βιβλία των παιδιών σας  επιλέξτε ένα από αυτά που είναι σε καλή κατάσταση και που θα θέλατε να το χαρίσετε ή ακόμη αν το επιθυμείτε αγοράστε ένα καινούριο γράψτε λίγες ωραίες λέξεις ή μια αφιέρωση ή μια ευχή  στην πρώτη σελίδα του βιβλίου και φέρτε το Σάββατο 30/11 (11.00πμ  έως 7.00μμ) ή την Κυριακή 1/12  (11.00πμ έως 1.00 μμ) στη ΧΑΝΘ- Γραμματεία Διημερίδας για τον Εθελοντισμό και την Κοινωνική Προσφορά  «χαρίζω απλόχερα νιώθω θετικά».

Όλοι μαζί  την Κυριακή 1 /12 στις 11.00 πμ , με ένα καφέ, θα συσκευάσουμε  τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν  με όμορφα χριστουγεννιάτικα περιτυλίγματα  και θα σχεδιάσουμε από κοινού την κοινωνική δράσης προσφοράς των βιβλίων αυτών στο σχολείο  η φορέα που θα επιλέξουμε  την ίδια ημέρα.

Βιβλία θα συγκεντρώνονται στο Τμήμα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς  ΧΑΝΘ έως τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013. Προτάσεις για πιθανούς προορισμούς των βιβλίων γίνονται δεκτές έως την Κυριακή 1/12 στο socialα[email protected] και στο 2310  241 007 , εσωτ. 884 .

Προηγούμενο άρθρο«Χαρίζω απλόχερα, νιώθω θετικά» από τη ΧΑΝΘ την Κυριακή 1/12
Επόμενο άρθρο“Προμηθέων τόποι” του Γ.Π. Ιωαννίδη στο Ιταλικό Ινστιτούτο
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.