«25 Χρόνια Ιδιωτική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση της Θεσσαλονίκης» από τους σπουδαστές του ΙΕΚ Ξυνή!

2
539

Το ντοκιμαντέρ «25 Χρόνια Ιδιωτική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση της Θεσσαλονίκης», μία παραγωγή των σπουδαστών του τομέα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θα προβάλει η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100, την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Οι νέοι δημοσιογράφοι, εικονολήπτες και μοντέρ, συνεργάστηκαν κατά τη διάρκεια της σπουδαστικής χρονιάς 2011-2012, και ολοκλήρωσαν την παραγωγή ωριαίου ντοκιμαντέρ το οποίο παρουσιάζει την ιστορία της ιδιωτικής και δημοτικής ραδιοφωνίας & τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη.

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτη τουρκική πρόκληση στην Κομοτηνή
Επόμενο άρθροΡε τι γίνεται στον κόσμο !
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.