Άρχισαν οι αιτήσεις συμμετοχής στα νέα τμήματα εκπαιδευτικών προγραμμάτων της ΚΕΔΗΘ

0
525

Ξεκίνησαν την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013 οι αιτήσεις συμμετοχής στα νέα τμήματα υπολογιστών και ξένων γλωσσών (Αγγλικών, Ισπανικών, Γερμανικών και Ρωσικών) της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης τα οποία δημιουργήθηκαν προκειμένου να ανταποκριθεί η Κ.Ε.ΔΗ.Θ, στην αυξημένη ζήτησή τους από ενδιαφερόμενους πολίτες. Αιτήσεις θα υποβάλλονται έως και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 ενώ τα μαθήματα αρχίζουν τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013.

 

Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθούν τμήματα:

  • Βασικών Δεξιοτήτων Εφαρμογών Γραφείου (Office) Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με αναγνωρισμένη πιστοποίηση, κατόπιν εξετάσεων από τον ΕΟΠΠΕΠ και τον ΑΣΕΠ
  • Επαγγελματικής γλωσσομάθειας Ισπανικών – Γερμανικών και Ρωσικών  με αναγνωρισμένη πιστοποίηση, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι το επιθυμούν, κατόπιν  εξετάσεων και με δική τους οικονομική επιβάρυνση και

αναγνωρισμένη πιστοποίηση αγγλικής γλωσσομάθειας σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της ελληνικής νομοθεσίας.

 

Τα παραπάνω προγράμματα, είναι τα μοναδικά του Δήμου Θεσσαλονίκης που οδηγούν -κατόπιν εξετάσεων- σε λήψη αναγνωρισμένου πιστοποιητικού ανά γνωστικό αντικείμενο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαγωνισμούς ή διαδικασίες αξιολόγησης του ΑΣΕΠ.

 

Πληροφορίες και αιτήσεις (έως τις 17 Οκτ 2013) καθημερινά 10:00 έως 14:00, Κ.Ε.ΔΗ.Θ, Καρακάση 1, 2310 300261 – 2310 313414, ή ηλεκτρονικά στο www.kedith.gr.

Προηγούμενο άρθροKατάληξη της ασυδοσίας η φρίκη
Επόμενο άρθροΤελευταία εβδομάδα εγγραφών για τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό “Ανδρέας Βουτσινάς”
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.