Έκθεση φωτογραφίας: «Όταν ο λύκος δεν είναι δω…»

0
465
Φωτογραφία της Εύας Γερομιχαλού.
Φωτογραφία της Εύας Γερομιχαλού.

Εγκαινιάζεται στην αίθουσα “Αλλατίνη-Ντασώ” του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, Λ.Στρατού 2Α, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013, στις 8μμ, η ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Όταν ο λύκος δεν είναι δω…» που προέκυψε από το διαγωνισμό με θέμα τα παραμύθια.

Η έκθεση γίνεται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Γαλλοφωνίας και είναι μια συνδιοργάνωση του Γαλλικού Ινστιτούτου με το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Από την επιτροπή του διαγωνισμού έχουν επιλεγεί και συμμετέχουν στην έκθεση:

Ειρήνη Χούμου, Κατερίνα Αλέπα, Αθανασία Παπατζέλου, Κυριάκος Κατσαρέας, Αθανάσιος Αθανασιάδης,  Ιωάννα Νίκα , Ανδρέας Βενιανάκης, Κυριακή Γκούμα, Ευαγγελία Κούση, Γεωργία Γρηγοριάδου, Στέλιος Αλευρόπουλος, Ζωή Λαδίκα, Σμαρώ Απαμπατλίδου, Σοφία Αρφανάκη, Μπελίνα Κορτότση, Αρετή Λιοδακάκη, Αναστασία Δεληγιάννη, Γεωργία Πανάκια, Φίλιππος Δεγίδης, Σοφία Συμεωνίδου, Εύα Γερομιχαλού, Αθανασία Αργυριάδου, Βασίλειος Μαύρης, Φωτεινή Χαμιδιελή, Δήμητρα Μερζιεμεκίδου, Δήμητρα Kομνάρη.

Στη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης θα ανακοινωθούν τα ονόματα των φωτογράφων που βραβεύτηκαν και θα γίνει η απονομή των βραβείων. Επίσης θα ανακοινωθούν τα ονόματα των φωτογράφων που πήραν τα περισσότερα ‘like’ στη σελίδα του διαγωνισμού στο facebook.

“Όταν ο λύκος δεν είναι δω …”

Θρύλοι, ιστορίες και παραμύθια
Τι υπάρχει πίσω από τη διαμάχη ανάμεσα στον ήρωα και τον κακό; Τι συμβαίνει όταν ο λύκος δεν είναι εδώ; Τι χαρακτηρίζει το παραμύθι σήμερα; Ποιες αναμνήσεις έχουμε κρατήσει από τα παραμύθια της παιδικής μας ηλικίας; Μεγαλώσαμε μαζί τους, τώρα είναι η σειρά των φωτογράφων να τα ζωντανέψουν.

…περισσότερα

https://www.facebook.com/events/320722354715910

κιν. 6973221887

Πληροφορίες: Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, Λεωφόρος Στρατού 2Α, 2310 821 231, www.ift.gr, [email protected]

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση της ΔΕΠΘΕ στην ΕΤΙΤΒΕ για τις απεργιακές κινητοποιήσεις
Επόμενο άρθροΓυναίκες: Θύματα και χαμαιλέοντες
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.