Έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων αγγλικής γλώσσας από την Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

0
1029

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στον 5ο κύκλο μαθημάτων αγγλικής γλώσσας που προσφέρει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.)

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διάρκειας 60 ωρών και υλοποιείται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Αφορά στην  απόκτηση -κατόπιν εξετάσεων- του πιστοποιητικού αγγλικής γλωσσομάθειας από το πανεπιστήμιο του Cambridge σε επίπεδο Lower (B2), αναγνωρισμένου από το Α.Σ.Ε.Π.

Τα μαθήματα, που ξεκινούν τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013, θα πραγματοποιούνται στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ., Καρακάση 1, ενώ το συνολικό κόστος  ανέρχεται στα 281 ευρώ.

Πληροφορίες και αιτήσεις:

Καθημερινά 10:00 έως 14:00, Καρακάση 1 – Κ.Ε.ΔΗ.Θ., τηλ. 2310-300.261.

Προηγούμενο άρθρο“Τη νύχτα που γύρισε ο χρόνος”:Μια σκυταλοδρομία αξιών…
Επόμενο άρθροΕργαστήριο βιωματικής παρουσίασης των Καρτών KEG-Ένα νέο εργαλείο στη θεραπευτική διεργασία
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.