Ένα συγκλονιστικό βίντεο: κάλαντα στην Πόλη, στο Ζωγράφειο, στο Πέραν, στο Μπαλουκλί…

0
655

Βιντεάκι που δείχνει τα Κάλαντα στην Κωνσταντινούπολη . Οι μαθητές του Ζωγραφείου Σχολείου (ενα απο τα τρία Μειονοτικά Σχολεία 2βάθμιας εκπαίδευσης) που λειτουργούν σήμερα στην Τουρκία, με την καθοδήγηση του κ. ΓΙάννη Δεμιρτζόγλου ξεκινούναπο το σχολείο και αφού περιδιαβούν το Πέραν με στάση στο Σισμανόγλειο, τραγουδούν παραδοσιακά κάλαντα καθώς και γνωστά τραγούδια. Τα κάλαντα τα λένε επίσης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι καθώς και στα Γηροκομεία Βαλουκλή, που βρίσκονται στο Συγκρότημα του Ελληνικού Μειονοτικού Νοσοκομείου Βαλουκλή, παυ αποτελεί το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Ομογένειας με ρίζες απο παλιά. Aπολαύστε τα!

ΠΗΓΗ gmt Turkey

[youtuber vimeo=’http://vimeo.com/56478663#’]

Προηγούμενο άρθροΧωρίς εθνική κυριαρχία για ποια ΑΟΖ μιλάτε;
Επόμενο άρθρο«Τίτλοι τέλους» για το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.