Αισιόδοξος ο Δ.Παντερμαλής για την επιστροφή των θραυσμάτων του Παρθενώνα

0
327

Αισιόδοξος ότι οι διαπραγματεύσεις με τους Βρετανούς για την επιστροφή των θραυσμάτων από τη ζωφόρο του Παρθενώνα θα καρποφορήσουν εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παντερμαλής.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο διευθυντής του Μουσείου της Ακρόπολης πρόσθεσε ότι οι σχετικές επαφές έχουν ήδη ξεκινήσει και ενδέχεται να ολοκληρωθούν έως τις αρχές Οκτωβρίου.

Το Μουσείο της Ακρόπολης σκοπεύει να προσκαλέσει τον Σεπτέμβριο εκπροσώπους του Βρετανικού Μουσείου, προκειμένου να δουν την έκθεση των Γλυπτών του Παρθενώνα και να διαπιστώσουν εάν υπάρχει η δυνατότητα επανατοποθέτησης θραυσμάτων στα σημεία από όπου λείπουν.

μέσω in.gr 

Προηγούμενο άρθροΑναπόφευκτη η σύγκρουση κοινωνίας – κράτους
Επόμενο άρθροΟι ανοιχτοί κάδοι στην αγορά
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.