Ακρόαση ηθοποιών

0
315

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου από τις 10.00 έως τις 16.00 θα πραγματοποιηθεί ακρόαση μόνο για γυναίκες ηθοποιούς πάνω από 25 ετών  επαγγελματίες που να γνωρίζουν τραγούδι και χορό στο Θέατρο Αυλαία για την παράσταση που θα παρουσιαστεί κάθε Δευτέρα και Τρίτη μετά το Πάσχα σε σκηνοθεσία Παυλίνας Χαρέλα.

Στην ακρόαση παρακαλείστε να έχετε μαζί σας το βιογραφικό σας σημείωμα επισυνάπτοντας μια πρόσφατη φωτογραφία, άνετα ρούχα  έναν μονόλογο (κατά προτίμηση κωμικό) και ένα τραγούδι.

Παρακαλείστε για την ευκολότερη διεξαγωγή της ακρόασης να επικοινωνήσετε για ραντεβού στα τηλέφωνα:

2310-423976 (Δευτέρα -Παρασκευή 10.00-14.00)

Προηγούμενο άρθροTHINK & CLICK / Καλημέρα με μια σπουδαία εικόνα!
Επόμενο άρθροΜαθήματα Πολιτισμού στο ΜΜΣΤ
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.