Αλήθεια, τι ακριβώς θα κάνει η ΝΔ με την εφεδρεία;

1
447

Στη ΝΔ «…αφήνουν σαφώς να εννοηθεί ότι εκείνοι που θα τεθούν σήμερα σε καθεστώς εφεδρείας, θα διασωθούν από την απόλυση, καθώς σε έναν χρόνο (όσο διαρκεί η σημερινή διαδικασία) θα έχουν γίνει εκλογές και η ΝΔ ως κυβέρνηση θα εφαρμόσει τη δική της μέθοδο που -όπως υποστηρίζουν- δεν προβλέπει απολύσεις» (έτσι λέει το ethnos.gr). Καινοτόμος και συνθετική πολιτική σκέψη ή απλώς άλλ’ αντ’ άλλων;

Προηγούμενο άρθροΑπό την συναντίληψη, στο αποκλειστικά ιδιωτικό συμφέρον
Επόμενο άρθροΧωρίς λόγια…
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.