Απόψε δοκιμάζουμε γεύσεις από “Μυλοπόταμο” στο Papillon

0
1167

10341546_1493185277577852_4254186854983663656_n

 

Προ-ΒορΟινά στο «Papillon»

 με οινο-γεύσεις από τον «Μυλοπόταμο»

 Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου

 στις 20.00

Θα δοκιμάσουμε οίνους που ευφραίνουν την καρδιά και παρασύρουν το νου. Θα τους ταιριάξουμε με γεύσεις που λαχταρά ο ουρανίσκος μας. Θα πάρουμε μια πρώτη δόση από τα φετινά Βορ-Οινά αποχαιρετώντας το καλοκαίρι με διάθεση και ποιότητα.

Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, μετά τις 20.00, το Οινοποιείο «Μυλοπόταμος» μας ανοίγει δρόμους κρασιού στο Wine Bar Bistro «Papillon», Γρηγορίου Λαμπράκη 207, στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης και μας περιμένει για μια βραδιά γευστικής δοκιμής με δωρεάν είσοδο.

Πέντε ετικέτες κρασιών από τον αμπελώνα μας, από το Ιερό Βουνό Άθως, από λευκές μέχρι ερυθρές ποικιλίες κι από Οινόμελι μέχρι Νάμα θα γεμίσουν τα ποτήρια του Papillon. Οι λάτρεις του καλού φαγητού και οι γνώστες του καλού κρασιού, αφού δοκιμάσουν όσες ετικέτες επιθυμούν χωρίς οικονομική επιβάρυνση, επιλέγουν την φιάλη της αρεσκείας τους σε τιμή καταλόγου, έχουν μια δώρο για το σπίτι και έπειτα μπορούν να συνοδεύσουν το κρασί με τα μοναδικά πιάτα του papilion σε τιμές καταλόγου.

Λίγο πριν τα Βορ-Οινά…

Η 17η Σεπτεμβρίου θα είναι σίγουρα ο προπομπός των φετινών Βορ-Οινών –Εκδήλωση γευστικής δοκιμής κρασιών και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα- που θα πραγματοποιηθούν στις 20 Σεπτεμβρίου από τις 18.00 έως τις 23.00, στην προβλήτα 1, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.voroina.gr

«Μυλοπόταμος»

Βυζαντίου 14, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310522211

www.mywines.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.