Αρνείται να παραιτηθεί ο πρόεδρος του ΚΘΒΕ

1
657

Δεν παραιτείται ο πρόεδρος του ΚΘΒΕ Μ. Τρικούκης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Αγγελιοφόρος.

«Ο υπουργός με τον οποίο είχα συζητήσει την περασμένη εβδομάδα κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, είχε ζητήσει την παραίτηση ως ακρότατο μέσο για να διασωθεί ο απαλασσόμενος πάσης ευθύνης -αν εγώ δεν πολέμησω- κ. Χατζάκης. Ωστόσο, στις επόμενες μέρες ήταν προγραμματισμένος οικονομικός έλεγχος των πεπραγμένων όπως προβλέπει ο νόμος. Σε περίπτωση παραίτησης δικής μου και του ΔΣ δεν μπορεί να γίνει. Εγώ, πάντως αρνούμαι να παραιτηθώ. Δεν πρόκειται να διευκολύνω κανέναν στον να μη γίνει έλεγχος, όπως είναι καθήκον μας και όχι δικαίωμα. Εξάλλου, όπως επισήμανα στον κ. υπουργό η θητεία μας λήγει τον Απρίλιο. Ολα αποσκοπούν στον εξαναγκασμό μου σε παραίτηση, αλλά δε θα πω τίποτα άλλο νωρίτερα» δήλωσε στο agelioforos.gr.

Νωρίτερα, ο αν. υπουργός Πολιτισμού Κ. Τζαβάρας είχε προβεί σε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε την παραίτηση του κ. Τρικούκη και των μελών του διοικητικού συμβουλίου ώστε να διευκολυνθεί στις κινήσεις τους για να επανέλθει η ηρεμία στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Μάλιστα, χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις για το πρόσωπο του προέδρου, αποδίδοντάς του ουσιαστικά την ευθύνη για την ανακατωσούρα στο ΚΘΒΕ.

 

Προηγούμενο άρθροΚΘΒΕ: Την παραίτηση Τρικούκη ζητά ο αν. υπουργός Κ. Τζαβάρας!
Επόμενο άρθροΚΘΒΕ: Επιστολή Χατζάκη προς τα μέλη του δ.σ. του ΚΘΒΕ
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.