Ατμόσφαιρα καρναβαλιού από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας και τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Θε/νίκης

0
822

dfdhΟι σπουδάστριες του Τομέα Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, μεταμόρφωσαν σε μασκαράδες τους μικρούς φίλους των Περιφερειακών Βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας την τεχνική του face painting. Παράλληλα, οι σπουδάστριες του Τομέα Παιδαγωγικών φρόντισαν για την δημιουργική τους απασχόληση.
Στις 11,12 & 13 Φεβρουαρίου, οι σπουδαστές & οι σπουδάστριες, βρέθηκαν στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες της Ξηροκρήνης, της Κάτω Τούμπας, της Ορέστου, της Άνω Πόλης, της Καλλιθέας και της Κωνσταντινουπόλεως.
Με αθρόα προσέλευση στους χώρους που πραγματοποιήθηκε η τριήμερη δράση, εκατοντάδες παιδιά «μεταμορφώθηκαν» σε νεράιδες, υπερήρωες και ζωάκια, χαρίζοντας μας τα πολύτιμα χαμόγελα τους.
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με σαφή προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, συνεχίζουν να συμμετέχουν σε δράσεις και εκδηλώσεις, προκειμένου αφ’ ενός να ενισχύσουν τις εμπειρικές γνώσεις των σπουδαστών τους και αφ’ ετέρου να προωθήσουν την έννοια της προσφοράς μέσα στην κοινωνία.

Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 552 406, www.iek-xini.edu.gr, [email protected]

Προηγούμενο άρθρο«Λίβηθρα»: απελευθέρωση δωρεάν ebook
Επόμενο άρθροΘεατρικές βραδιές κάθε Τετάρτη στο Dastart cafe στη Θεσσαλονίκη
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.