Αυλαία για το Sani Gourmet Festival στην Χαλκιδική

0
1705
Χριστίνα Τζελέπογλου, Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Κατσούγκρης της Amstel Premium Pilsener

Την αυλαία του άνοιξε το πολυαναμενόμενο Sani Gourmet Festival στην Χαλκιδική, με πρωταγωνιστές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους εκλεκτούς ζύθους της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Το φεστιβάλ – θεσμός στον ελληνικό και διεθνή χώρο της γαστρονομίας αποτέλεσε σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της υψηλής μαγειρικής.
Με θέμα «Η Νέα Ελληνική Κουζίνα 2», το ταξίδι στην ελληνική γαστρονομία συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και το 2012. Με προϋπόθεση για την συμμετοχή των σεφ, τη χρήση πρώτων υλών που παράγονται σε ακτίνα 100 μιλίων από το Sani Resort, οι γαστριμαργικές δημιουργίες για τη φετινή χρονιά επικεντρώθηκαν στην ανάδειξη της οικολογικής και οικονομικής διάστασης, μέσω της φιλοσοφίας του 100 Mile Practice.
Τα δεκατέσσερα πρωτότυπα μενού, τα οποία συμμετείχαν στο φεστιβάλ, συνδυάστηκαν ιδανικά, με την καθοδήγηση του κριτικού γεύσης Δημήτρη Αντωνόπουλου, με αγαπημένες μπίρες. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο για τις ανοιξιάτικες βραδιές;

Αργυρώ Μπαράτα, Γιάννης Κατσούγκρης της Amstel Premium Pilsener, Ντόρα Μπουγιούκα
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Λεωνίδας Ζησιάδης

Προηγούμενο άρθρο«Ελληνικό ευρώ» ή «Geuro» προτείνει η Deutsche Bank
Επόμενο άρθροΠρόταση για κατάργηση του ΑΠΕ: Το θράσος και η σύγκρουση συμφερόντων
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.