
Την αυλαία του άνοιξε το πολυαναμενόμενο Sani Gourmet Festival στην Χαλκιδική, με πρωταγωνιστές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους εκλεκτούς ζύθους της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Το φεστιβάλ – θεσμός στον ελληνικό και διεθνή χώρο της γαστρονομίας αποτέλεσε σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της υψηλής μαγειρικής.
Με θέμα «Η Νέα Ελληνική Κουζίνα 2», το ταξίδι στην ελληνική γαστρονομία συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και το 2012. Με προϋπόθεση για την συμμετοχή των σεφ, τη χρήση πρώτων υλών που παράγονται σε ακτίνα 100 μιλίων από το Sani Resort, οι γαστριμαργικές δημιουργίες για τη φετινή χρονιά επικεντρώθηκαν στην ανάδειξη της οικολογικής και οικονομικής διάστασης, μέσω της φιλοσοφίας του 100 Mile Practice.
Τα δεκατέσσερα πρωτότυπα μενού, τα οποία συμμετείχαν στο φεστιβάλ, συνδυάστηκαν ιδανικά, με την καθοδήγηση του κριτικού γεύσης Δημήτρη Αντωνόπουλου, με αγαπημένες μπίρες. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο για τις ανοιξιάτικες βραδιές;

