Αυτό το καλοκαίρι, φτιάχνουμε νεράιδες στο ΦΙΞ in art

0
980

neraida1Μετά τα νεραιδόσπιτα , φτιάχνουμε νεράιδες με μικτές τεχνικές παρέα με την Ανδριάνα Χατζηηλιάδου

Τριήμερο Σεμινάριο κατασκευής νεράιδας, το οποίο περιλαμβάνει, τεχνικές κατασκευής μπούστου, προσώπου, διακοσμητικά στοιχεία, ραπτική ανάμεσα σε άλλα.

 

Πότε?

Δευτέρα 2 Ιουνίου  18,00 – 20,00

Τετάρτη 4 Ιουνίου   18,00 – 20,00

Παρασκευή 6 Ιουνίου   18,00 – 20,00

 

Πόσο θα στοιχίσει ?

30 ευρώ / άτομο

Τι παίρνουμε μαζί μας στο τέλος του μαθήματος ?

Όλες τις γνώσεις και φυσικά τη νεράιδα σας!

Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected] και 2310 500034

Προηγούμενο άρθροΟ κύκλος των χαμένων εννοιών
Επόμενο άρθρο«Εγώ, ο Γαλέριος»: δύο νέες περιπατητικές ξεναγήσεις στα Ελληνικά και Αγγλικά
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.