Βραδιά Τσιτσάνη στην Άνω Πόλη

0
353

Τραγούδια του Τσιτσάνη θ’ ακουστούν σε μία μοναδική μουσική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Άνω Πόλη, στην ομώνυμη πλατεία του δημοφιλούς λαϊκού συνθέτη (τέρμα Δημ. Πολιορκητού) παρουσία του γνωστού ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου και της παρέας του. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012, στις 20:00 με την οργανωτική φροντίδα της 3ης Δημοτικής Κοινότητας και τη συμμετοχή των καλλιτεχνικών σχημάτων «Η Παρέα του Τσιτσάνη», «Τομπουρλίκα» και «Οι φίλοι».
Οι καλλιτέχνες υπόσχονται να χαρίσουν μία μαγευτική βραδιά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στην «Παρέα του Τσιτσάνη» συμμετέχουν:
Δώρα Στρουνθοπούλου (τραγούδι)
Νίκος Ζυγούρας (κιθάρα – τραγούδι)
Νίκος Στρουνθόπουλος (μπουζούκι – τραγούδι)
Ντίνος Χριστιανόπουλος (τραγούδι)

Στα «Τομπουρλίκα» παίζουν και τραγουδούν:
Παντελής Χατζηκυριάκος (μπουζούκι – τραγούδι)
Δημήτρης Εσερίδης (κιθάρα – τραγούδι)

«Οι φίλοι» είναι :
Φώτης Ιωαννίδης (μπουζούκι)
Παναγιώτης Ξανθόπουλος (κιθάρα – τραγούδι)

Προηγούμενο άρθρο«Πεδίου Δράσης Κόδρα 2012» από 7 Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθρο1ο Hyatt Tennis Tournament 2012
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.