Γιατί δεν μπορούμε να συστρατευθούμε με την “προσπάθεια” της κυβέρνησης

1
684

Επιστολή προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης & Υπουργό Οικονομικών (μιας πτωχευμένης χώρας)
Σύντροφε Ευάγγελε,
Μετά τις δηλώσεις σου πως «Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε επιπλέον μέτρα αν χρειαστεί»! έχω να σου πω τα εξής:

Άπαντες οι “παρεπιδημούντες εν Ιερουσαλήμ” (όρα Ελλάδα), είμαστε βέβαιοι ότι με την αποτυχημένη τακτική που ακολουθείτε και άλλα μέτρα σύντομα θα λάβετε επειδή:

1. Κανένα από όσα ήδη έχετε λάβει δεν αγγίζουν τα προνόμια & τον αριθμό των συνδαιτυμόνων σας του Κ(υ)νοβουλίου!
2. Την ώρα που άλλες χώρες προχωρούν σε ριζική μείωση του δημοσίου τομέα τους στην χώρα μας συνδικαλιστές, κομματάρχες και ψηφοθήρες πολιτικοί ακόμα συζητούν για το αν πρέπει να γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ή όχι, και πόσοι οργανισμοί πρέπει να καταργηθούν!
3. Αρνείστε να κατανοήσετε ότι επείγουσα ανάγκη είναι να μειωθεί το κόστος και να γίνει το κράτος πιο αποτελεσματικό. Να προσαρμοστεί το μέγεθος του στην οικονομική του ικανότητα, αρχίζοντας από τους β(ο)υλευτές & τους υπουργούς του!
4. Ενώ στην ουσία δεν κυβερνάτε, καθώς άλλοι ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας, παραμένετε περισσότεροι υπουργοί, υφυπουργοί & γεν. γραμματείς από όσους διαθέτει η λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας!
5. Αδυνατείτε να τα βάλετε με την “σαρξ εκ της σαρκός σας” & πυροβολείτε τα πόδια σας εις βάρος ενός ολόκληρου λαού & του μέλλοντος των παιδιών του!
6. Επιδείξατε για ακόμη μια φορά ανικανότητα, αδυναμία, απερισκεψία, οικονομικό & πολιτικό αμοραλισμό εις βάρος του “κυρίαρχου” λαού σας.
7. Δεν αντιληφθήκατε ακόμη ότι η χώρα βιώνει επί των ημερών σας το τελευταίο σκαλοπάτι της ηθικής, οικονομικής & εν γένει πολιτικής κατάπτωσης!
8. Δεν φορολογήσατε αντικειμενικά τις επιχειρήσεις, δεν εισπράξατε φόρους εκατομμυρίων ευρώ από τους οφειλέτες του δημόσιου που σήμερα δεν υπάρχουν πια!
9. Δεν φυλακίζετε όσους δεν αποδίδουν ΦΠΑ γιατί οι περισσότεροι ανήκουν στους “αιμοδότες” των κομμάτων σας
10. Δεν παύσατε τη χρηματοδότηση ιδρυμάτων πρωθυπουργών, ΠΑΕ και ΚΑΕ, εφημερίδων και ιδιωτικών καναλιών με κρατική διαφήμιση.
11. Δεν επιβάλετε στους πλούσιους που φυλάσσονται από αστυνομικούς να καλύπτουν και τη μισθοδοσία τους.
12. Οι επιχειρηματίες να συμβάλλουν και αυτοί επώνυμα αν όχι με 20% τουλάχιστον με 10% έκτακτη εισφορά ως καλοί πατριώτες (όπως οι αντίστοιχοι Πορτογάλλοι & Ιταλοί) που δεν είμαστε εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι.
13. Δεν επιβάλλετε φόρο 20% στα έσοδα από τα διόδια χωρίς να αυξηθεί η τιμή τους γιατί οι εργολάβοι είναι και οι περισσότερο πατριώτες από όλους και
14. Πιστεύουμε ότι μετά το ενιαίο μισθολόγιο, ως έσχατο μέτρο ετοιμάζετε και την ενιαία σύνταξη, την οποία αναμέναμε περί το 2013 αλλά πολύ πιστεύουμε ότι την ετοιμάζετε αρκετά ενωρίτερα!

Κλείνοντας σας υπενθυμίζω, κ.κ Διαχειριστές, ότι ó Ελληνικός λαός εξεγείρεται & επαναστατεί όχι τόσο όταν υποφέρει, όσο όταν έχει το αίσθημα ότι εμπαίζεται & αδικείται!!

Με τους συντροφικούς μου χαιρετισμούς, Ευάγγελε…

Συνεργάτης χωρίς όνομα…

 

ΠΗΓΗ theexantas.blogspot.com

από taxalia.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΠάνε το χρέος στο 190%!
Επόμενο άρθροΟ ταξιτζής και οι εθνικές εκλογές!
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.