Γυρίζουν Αρβανίτης – Κατσίμη. Δε θα φύγει αυτός που τους έδιωξε;

0
428

Συνάντηση με τον Αιμίλιο Λιάτσο είχαν σήμερα Αρβανίτης-Κατσίμη! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αιμίλιος Λιάτσος είχε σήμερα προγραμματισμένη συνάντηση με τους δυο δημοσιογράφους. Δόθηκαν εξηγήσεις και συζητήθηκε η επιστροφή τους στην «Πρωινή Ενημέρωση». Η Μαριλένα το ‘γραψε και στο facebook! Όποιος αποφάσισε την αποπομπή τους δεν πρέπει να απομακρυνθεί ως ακατάλληλος να διευθύνει της ΕΡΤ, όπως λέει η κοινή λογική;

Προηγούμενο άρθροO πολιτισμός μειώνει το IQ του ανθρώπου
Επόμενο άρθροFlash: δικαίωση για 8 δημοσιογράφους
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.