Δυναμική παρουσία του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στη Θεσσαλονίκη

0
1094

pafosΤο δυναμικό του παρόν έδωσε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στην Ημερίδα Ενημέρωσης, που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας,  με θέμα: «Σπουδές στην Κύπρο».

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, συμμετείχε στην ημερίδα για την παρουσίαση των Κυπριακών Πανεπιστημίων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015, στο Ξενοδοχείο «Electra Palace», στη Θεσσαλονίκη.

Μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού παρακολούθησαν την ημερίδα και ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους του Νεάπολις για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που διαθέτει, για τις διαδικασίες εισδοχής και τα κριτήρια υποτροφιών.

Ο κ. Διομήδης Μαρκουλής, Αντιπρύτανης και Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών της Υγείας, και ο κ. Ανδρέας Γερμανός Υπεύθυνος του Γραφείου Θεσσαλονίκης του Πανεπιστημίου Νεάπολις και οι υπόλοιποι συνεργάτες του Νεάπολις  ενημέρωσαν το κοινό της ημερίδας για τομείς σπουδών όπως η Νομική, η Ψυχολογία, η Αρχιτεκτονική, η Οικονομία, η Διοίκηση Επιχειρήσεων, η Δημόσια Διοίκηση, η Εκπαιδευτική Διοίκηση, η Εκπαιδευτική Ψυχολογία,  καθώς και για την πλήρη αναγνώριση που έχουν τα πτυχία και οι τίτλοι σπουδών του Νεάπολις από τον ΔΟΑΤΑΠ και το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας.

Επιπλέον συζήτησαν για το υψηλό επίπεδο σπουδών, το Ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου και καθοδήγησαν τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τις διαδικασίες συμπλήρωσης της Αίτησης Εγγραφής, για την εξασφάλιση διαμονής στις φοιτητικές εστίες του Νεάπολις. Τους ενημέρωασαν για το κόστος ζωής και γενικότερα για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο και την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Πάφου με τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους λόγους που ένας νέος φοιτητής θα πρέπει να επιλέξει και να προτιμήσει  να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις .

Ο  υπεύθυνος του Γραφείου Βορείου Ελλάδας κ. Ανδρέας Γερμανός και οι συνεργάτες του συνεχίζουν σε καθημερινή βάση την ενημέρωση του κοινού. Οι ενδιαφερομένοι  μπορούν να επισπευτούν τα γραφεία του Πανεπιστημίου, στην οδό Τσιμισκή 80, ή να τηλεφωνήσουν στο 2310 931673.

Προηγούμενο άρθροΣτη Θεσσαλονίκη ο συγγραφέας Δ. Στεφανάκης στις 30/6
Επόμενο άρθρο“Το Τάβλι” και η Ελλάδα…
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.