Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο δήμο Παύλου Μελά

0
492

Δωρεάν  προληπτικό ιατρικό έλεγχο για 1 χρόνο προσφέρει ο δήμος Παύλου Μελά σε όλους του κατοίκους του  από την Τρίτη 11 Ιουνίου.

Οι εξετάσεις διενεργούνται από ειδικό παθολόγο και πνευμονολόγο, στο χώρο του δημοτικού ιατρείου του Δήμου (Αγ.Μαρίνας 4, Πολίχνη) και εκτός από ιατρική εξέταση οι πολίτες μπορούν να πραγματοποιούν και δωρεάν σπιρομέτρηση.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων έχει ως εξής:

Πνευμονολόγος: κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, ώρες  9.00-1.00

Παθολόγος: κάθε Τρίτη και Πέμπτη ώρες 12.30-4.30 και Τετάρτη 8.30-12.30

Πληροφορίες καθημερινά:

  • Στο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου: στο  τηλ. 2310587810, 609380
  • Στο τμήμα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου τηλ. 2310020160

Η παραπάνω δραστηριότητα εντάσσεται στο Πρόγραμμα “Δράσεις προαγωγής υγείας για την πρόληψη και τη διακοπή της καπνιστικής συνήθειας” που υλοποιεί ο Δήμος Παύλου Μελά, το οποίο συνχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους.

Με αφορμή τον δωρεάν προληπτικό έλεγχο ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος δήλωσε: «Μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις «Ημέρες Υγείας» που διοργάνωσε ο δήμος το προηγούμενο διάστημα, συνεχίζουμε να  στεκόμαστε αρωγοί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ολόκληρη η κοινωνία Γιατί υγεία δεν είναι μόνο η θεραπεία. Επενδύουμε στην πρόληψη και παρεμβαίνουμε άμεσα, ενημερώνοντας τους κατοίκους του δήμου. Στόχος μας μέσα από τις προληπτικές εξετάσεις, είναι η ανάδειξη της αναγκαιότητας της πρόληψης παρά της θεραπείας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.