ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΙΣ 16/10 ΓΙΑ ΤΟ CARAVAN PROJECT ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!

0
1115

TA9A5234

«Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 18:00, τα εγκαίνια του Caravan Project στο Πάρκο Προσκόπων στην Αλεξανδρούπολη»

Τα yurt του Caravan Project έχουν ήδη στηθεί στο Πάρκο Προσκόπων (Κηποθέατρο) για να υποδεχθούν το κοινό της Αλεξανδρούπολης, αυτή την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 18:00, όπου και θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της δράσης.

Με μια ανοιχτή εκδήλωση για όλους, η ομάδα του Caravan Project, η οποία θα παραμείνει στην πόλη της Αλεξανδρούπολης μέχρι τις 06 Νοεμβρίου, με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και με την υποστήριξη του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης-Αγγελική Γιαννακίδου και του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, καλεί τους νέους, τους φοιτητές και τους κατοίκους της περιοχής να συναντηθούν αυτή την Παρασκευή στο Πάρκο Προσκόπων και να σημάνουν συλλογικά την έναρξη των δράσεων του Caravan Project!

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, θα ανακοινωθεί επίσημα και θα συζητηθεί με το κοινό το αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων που θα εφαρμοστεί στην Αλεξανδρούπολη, ενώ θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην πολυμεσική έκθεση στο μεγάλο yurt. Οι επισκέπτες θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο μικρό yurt αποσπάσματα από τα ντοκιμαντέρ και τις ιστορίες που έχει καταγράψει το Caravan Project με το πέρασμα των χρόνων. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τη  ζωντανή εμφάνιση του μουσικού σχήματος Around The Box.

Σχετικά με το πρόγραμμα δράσεων του Caravan Project στην Αλεξανδρούπολη, αξίζει κανείς να σημειώσει ότι το Εργαστήρι Ιστοριών για ενήλικες θα πραγματοποιηθεί από τις 20 ως τις 27 Οκτωβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση στην πλατφόρμα http://www.caravanproject.org/ekpaideusi/ergastirio-istoriwn/eggrafi-twra/.

Επιπλέον, η πολυμεσική έκθεση στο μεγάλο yurt, με τις ιστορίες, τις αφηγήσεις και τα ημερολόγια της ομάδας,  θα παραμένει ανοιχτή για το κοινό κάθε Τετάρτη & Παρασκευή 17:30-20:00 και κάθε Σάββατο & Κυριακή 10:30-14:30 & 17:30-20:00.

Τέλος, το Caravan Project οργανώνει κινηματογραφικές προβολές κάθε εβδομάδα, στο Πάρκο Προσκόπων, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 20.30.

Μάθετε περισσότερα για τη δράση του Caravan Project

www.caravanproject.org

Ακολουθήστε το Caravan Project

facebook.com/caravanproject.org

twitter.com/caravanproject_

instagram.com/caravanproject

Παρακολουθήστε τα video του

vimeo.com/caravanproject

youtube.com/user/AnotherWorldIsHere

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΩΡΗΤΗΣ

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (www.SNF.org) είναι ένας από τους μεγαλύτερους φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο και πραγματοποιεί δωρεές στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας. Το Ίδρυμα ενισχύει με δωρεές οργανισμούς που επιδεικνύουν αποτελεσματική διοίκηση και σωστή διαχείριση και αναμένεται να επιφέρουν αισθητές, διαχρονικές και θετικές κοινωνικές επιρροές. Επίσης, το Ίδρυμα στηρίζει ενεργά προγράμματα που συμβάλλουν στην σύμπραξη φορέων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ως αποτελεσματικά μέσα υποστήριξης του κοινού καλού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.