Εκδήλωση Τράπεζας Χρόνου στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη της Τριανδρίας

0
774

afisa_library_triandriaΗ Τράπεζα Χρόνου ενημερώνει για την δράση της στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Τριανδρίας στις 20 Απριλίου και ώρα 19:00. Η ομάδα της Τράπεζας Χρόνου θα παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας του δικτύου, θα απαντήσει σε ερωτήματα και απορίες και θα δίνεται η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να κάνουν άμεσα την εγγραφή τους.
Η Τράπεζα Χρόνου είναι ένα δίκτυο αχρήματης ανταλλαγής υπηρεσιών και αγαθών που δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ανταλλάσσουν – χωρίς χρήματα, υπηρεσίες και αγαθά, οργανώνεται από την ΑΡΣΙΣ και εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Θεσσαλονίκης».
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους όπως και η
Τράπεζα Χρόνου μας!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: xronosthess.gr

Διεύθυνση: Βενιζέλου 70, 54630 Τηλ/fax: 2315504301 e-mail: [email protected] Web Site: xronosthess.gr Facebook: https://www.facebook.com/xronosthess Twitter: https://twitter.com/Xronos_Thess

Προηγούμενο άρθροΗ Ευρώπη της υποκρισίας και των ναυαγίων
Επόμενο άρθρο«Ο σωσίας»: η εγχείρηση πέτυχε ο ασθενής απεβίωσε
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.