Εκδηλώσεις στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.

0
1899

e-invitation_Teloglion-AUTHΤις νέες Πρυτανικές Αρχές του Α.Π.Θ. θα υποδεχτεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων του Α.Π.Θ. αφού ευχαριστήσει τις απελθούσες για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στο Σύλλογο και στο Ίδρυμα, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Αμέσως μετά, ο νέος Πρύτανης του Α.Π.Θ., Καθηγητής Περικλής Μήτκας θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της Έκθεσης, με τίτλο: «Έλληνες & Κύπριοι Καλλιτέχνες, ΄60-΄70» που διοργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών του Α.Π.Θ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19:00, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ.

H έκθεση «Έλληνες & Κύπριοι Καλλιτέχνες, ΄60-΄70» παρουσιάζει το έργο δημιουργών, όπως οι Γ. Σπυρόπουλος, Β. Κατράκη, Τάσσος, Δ. Μυταράς, Σ. Σόρογκας κ.ά., καθώς επίσης και των ομότεχνών τους στην Κύπρο, όπως οι Τ. Κάνθος, Κ. Αβερκίου, Κ. Ιωακείμ, που αποτέλεσαν τον κύκλο του Τώνη Σπητέρη, Προέδρου της Διεθνούς Ενώσεως Τεχνοκριτικών. Πρόκειται για πίνακες ζωγραφικής, χαρακτικά, τυπώματα κ.ά. προερχόμενα από τις συλλογές του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ.

Διάρκεια έκθεσης: 11 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου 2014

Προηγούμενο άρθροΗ ευδαιμονία κατά τον Αριστοτέλη
Επόμενο άρθροΑνακαλύπτοντας την… ανακαλυπτική εκπαίδευση
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.