ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 / Θα μπορέσουμε να επανακτήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα;

0
923

Γράφει η Χριστίνα Ζαχαρία

 

Το διακύβευμα είναι το μέλλον μας. Και φυσικά δεν εννοώ το μέλλον μας εντός ή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν και πρέπει να μας απασχολεί εξίσου. Εννοώ το μέλλον της Ελλάδας. Άραγε θα μπορέσουμε να επανακτήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα;
Ελάχιστοι ψηφοφόροι γνωρίζουν την ύπαρξη των 29 κομμάτων που κατεβαίνουν στις βουλευτικές εκλογές. Κι αυτό συμβαίνει αφενός γιατί εμείς οι ίδιοι δεν νοιαστήκαμε να πληροφορηθούμε, αφετέρου γιατί το ρεπορτάζ προωθεί συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα. Μέσα από το ρεπορτάζ γίνεται μία προσπάθεια αποφυγής ενός μελλοντικού πολιτικού εφιάλτη, μίας κατάστασης ακυβερνησίας και μίας εποχής ακροδεξιών φαινομένων.

Δυστυχώς προβλέπω ακυβερνησία. Μέσα στην προσπάθειά μας να δείξουμε την αντίδρασή μας απέναντι στις αποφάσεις της υπάρχουσας πολιτικής ηγεσίας, θα συμβάλλουμε στη δημιουργία συνθηκών ακυβερνησίας. Βλέπω μία πολιτική ηγεσία να αδυνατεί να λάβει αποφάσεις σε κρίσιμα ζητήματα και να αποφασίσει, έλλειψη πολιτικών ηγετών που θα συμβάλλουν στην ανάκαμψη της χώρας και μικρό αριθμό νέων πολιτικών προσώπων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.