Εργαστήρια ενηλίκων στις περιφερειακές δημοτικές βιβλιοθήκες

0
420

Εργαστήρια, σεμινάρια και ποικίλες δράσεις που απευθύνονται σε ενήλικες διοργανώνονται από το Δήμο Θεσσαλονίκης στις Περιφερειακές Βιβλιοθήκες, με τη συμμετοχή εθελοντών.

Η συμμετοχή στα προγράμματα δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις απαιτείται προεγγραφή των ενδιαφερόμενων.

Τα πρόγραμμα των εργαστηρίων:

Δημιουργικά εργαστήρια ντεκουπάζ, μακραμέ και λασέ  στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Ξηροκρήνης (Γρηγορίου Κολωνιάρη 23,  τηλ. 2310 514780)

Περισσότερες πληροφορίες: Link

Εργαστήριο διακόσμησης λαμπάδας με τεχνική ντεκουπάζ στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως (Κωνσταντινουπόλεως 45, τηλ. 2310 315100)

Περισσότερες πληροφορίες:  Link

Εργαστήριο μακιγιάζ στην Πρότυπη Σχολική βιβλιοθήκη (Κασσάνδρου 17-19, τηλ.  2310 274708)

Περισσότερες πληροφορίες: Link

Εργαστήρια εκμάθησης τεχνικών πλεξίματος στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως (Κωνσταντινουπόλεως 45, τηλ. 2310 315100)

ερισσότερες πληροφορίες: Link

Έκθεση  έργων που δημιούργησαν οι συμμετέχοντες στα εργαστήρια τεχνικής ντεκουπάζ και μακραμέ στην Περιφερειακή Δημοτική Βιβλιοθήκη Ξηροκρήνης  (Γρηγορίου Κολωνιάρη 23. τηλ.2310 514780)

Περισσότερες πληροφορίες: Link

Προηγούμενο άρθροΕθελοντική αιμοδοσία στην 3η Δημοτική Κοινότητα
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Παύλου Μελά και η Άρσις «παίζουν» μπάλα κατά της φτώχειας
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.