Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας

0
498

Ο Δήμος Παύλου Μελά και το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν στο πλαίσιο του προγράμματος «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας» εκδήλωση με θέμα «Αποτελέσματα Μελέτης για τη Νεανική επιχειρηματικότητα & Προτάσεις Πολιτικής».
Η εκδήλωση απευθύνεται σε φορείς του Δήμου, σε επιχειρηματίες, στους νέους της περιοχής, καθώς και σε όλους εκείνους που αναζητούν εναλλακτικές μορφές απασχόλησης μέσα από την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας για την επιχειρηματικότητα στο Δήμο Παύλου Μελά, θα κατατεθούν προτάσεις για την άσκηση πολιτικής ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στην περιοχή και θα ακολουθήσει συζήτηση.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:
Σιδηρόπουλος Μωυσής, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ
Βαρσακέλης Νικόλαος, Αν. Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ
Γωνιάδης Ηρακλής, Διδάκτορας σε ζητήματα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
Γαλατσίδας Γεώργιος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, υπ. Διδάκτορας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στον 3ο όροφο του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» (οδός Λαγκαδά 221)
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο e-mail [email protected], στο site του προγράμματος http://www.auth-epixeirimatikotita.gr και στο facebook «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ε.Ν.Ε».

Το «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας» χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης στο πλαίσιο του Προγράμματος της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.