Ερμηνείες για το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου

0
715

Μεγάλη συζήτηση γίνεται μετεκλογικά για την αποχή που σημείωσε νέο ιστορικό υψηλό (38%) για εθνικές εκλογές. Πολλοί ισχυρίζονται πως αν η αποχή ήταν χαμηλότερη, το αποτέλεσμα ενδεχομένως να ήταν διαφορετικό. Επειδή όμως μόνο οι αριθμοί μπορούν να μας πουν…

την αλήθεια, ας δούμε στους παρακάτω πίνακες την προέλευση της. Είναι και κομματική αλλά και ηλικιακή.

μέσω TaXalia (Macedonia)

Προηγούμενο άρθροΜεσογειακό βραβείο ποίησης Νίκος Γκάτσος 2012
Επόμενο άρθροΌταν το “Φιλμ νουάρ” ήρθε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.