Ερωτευτείτε ξανά τον σύντροφό σας

0
330

Ακόµα και ύστερα από πολλά χρόνια µπορούµε να ξαναβγούµε το πρώτο µας ραντεβού και να αφήσουµε πίσω όλα τα αρνητικά που ο χρόνος έχει επιβάλει στη σχέση µας.

Oι σχέσεις είναι σαν τα παιδιά. Χρειάζονται συνεχή φροντίδα για να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν. Και έτσι πρέπει να τις αντιµετωπίζουµε. Όπως στα παιδιά προσφέρουµε γερές βάσεις για να αναπτυχθούν σωστά, το ίδιο πρέπει να προσφέρουµε και στη σχέση µας αν θέλουµε να χτίσουµε ένα υγιές οικοδόµηµα.

Τα στάδια της σχέσης
Μια σχέση περνάει από διάφορα στάδια. Στην αρχή έχουµε τον ενθουσιασµό, µετά προκύπτει ο έρωτας και ύστερα η αγάπη. Στο σηµείο αυτό αναπόφευκτα έρχονται και η συνήθεια και η ρουτίνα γιατί οι δυσκολίες και η καθηµερινότητα είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σε µια µακροχρόνια σχέση. Το θέµα όµως είναι τι µπορούµε να κάνουµε για να µην την κυριεύσουν.

myworld.gr

Προηγούμενο άρθροΕνημερωτική εκδήλωση για τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά και αλκοόλ
Επόμενο άρθροΜΙΕΤ:τα νέα του βιβλιοπωλείου Θεσσαλονίκης
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.