«Ζύθος» κατ’ οίκον με 20 νέα μενού σε σπιτικές τιμές

0
660

Κι εκεί που τον συναντούσες για ατελείωτες γευστικές απολαύσεις μόνο στην πλατεία Τσιρογιάννη και στα Λαδάδικα, ο ΖΥΘΟΣ…ξεπόρτισε!

Και τώρα, τον «συναντάς» στο…πιάτο σου όποτε επιθυμείς την άνεση του δικού σου χώρου με την ποιότητα φαγητού του ΖΥΘΟΥ και τιμές απολύτως φιλικές προς το…περιβάλλον. Το περιβάλλον της νέας οικονομικής πραγματικότητας που απαιτεί να το σεβαστείς και να ανταποκριθείς στις ανάγκες του.

Ο ΖΥΘΟΣ το έκανε! Και δημιούργησε 20  διαφορετικά ατομικά μενού υψηλής διατροφικής αξίας από σπιτικές συνταγές της Μεσογείου σε τιμές από 5,50€ έως 8,50€ το άτομο!

Με γευστικές προτάσεις για κάθε γούστο, το κάθε μενού ειδικά διαμορφωμένο ώστε να συνδυάζει ποιότητα, απόλαυση και ποσότητα δημιουργήθηκε για να αποδείξει το αυτονόητο: Ένα καλό γεύμα, δεν είναι  πολυτέλεια.

 

*Στα θετικά σημεία, σημειώστε ότι ο ΖΥΘΟΣ κατ’ οίκον, δεν απαιτεί ελάχιστη παραγγελία και είναι καθημερινά απ τις 12:00 μέχρι τις 24:00.

 

Ποικιλία, ποιότητα και ξεχωριστές γεύσεις στα μενού των 10€ & 5€ του ΖΥΘΟΥ κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή

Το καλό φαγητό δεν είναι πολυτέλεια. Είναι απόλαυση. Πόσο μάλλον όταν αυτή σου παρέχεται στο λιγότερο δυνατό κόστος.

Με αυτή τη φιλοσοφία και λίγο μετά τη λήξη του φετινού Food Festival του Δήμου Θεσσαλονίκης- στα πλαίσια του οποίου κάθε Τρίτη, οι πολίτες έτρωγαν ειδικά μενού σε εστιατόρια της πόλης στην ειδική τιμή των 10€- ο ΖΥΘΟΣ, συνεχίζει και…επεκτείνει τη συνήθεια.

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, μεσημέρι και βράδυ, στον κατάλογο του ΖΥΘΟΥ  6 νέα διαφορετικά μενού ειδικά διαμορφωμένα για να ικανοποιείται κάθε γούστο.

Και το κάθε ένα από τα μενού στην τιμή των 10€ το άτομο!

Αλλά και τις Κυριακές, από τις 6μμ το αγαπημένο σας πεϊνιρλί (επιλογή από 3 είδη)  επιστρέφει απ τον πρώτο κατάλογο του Ζύθου με μια μπύρα ή πιάτο με ποικιλία από κροκέτες και μπύρα, μόνο στα 5€!

 

 

Διαλέξτε το μενού που σας ταιριάζει:

Μενού 1
Ταλιατέλες με λεμονάτο κοτόπουλο
Σαλάτα σπανάκι με μαριναρισμένα λαχανικά, λεπίδες από παλαιωμένο ανθότυρο Κρήτης και σάλτσα λεμονιού
Μους φέτας με μέλι και καρύδια

Μενού 2
Λουκάνικο κοτόπουλο «Ζύθος» με ελιά
Πατατοσαλάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι, μαϊντανό, ξύσμα λεμονιού και μαγιονέζα
Κρέμα φρέσκιας φράουλας

Μενού 3
Παλατιανό μπιφτέκι με κοτόπουλο, μοσχάρι, αρνί γάλακτος και φιστίκι Αιγίνης
Λαχανοσαλάτα με φέτα, καρύδι και σάλτσα μελιού
Πιταράκι με φέτα, δυόσμο και σάλτσα μελιού

Μενού 4
Φιλέτο γλώσσας στο τηγάνι
Πράσινα φύλλα εποχής με σάλτσα μελιού και παρθένο ελαιόλαδο
Ρυζοκροκέτα με φέτα και δυόσμο

Μενού 5
Λαχανοντολμάς κιμανλίδικος
Σαλάτα του Σεφ με πράσινα φύλλα εποχής, σάλτσα κρασιού, κρουτόν μπέικον και αυγό τηγανητό
Μους φέτας με μέλι και καρύδια

Μενού 6
Ατζέμ πιλάφ με μανιτάρια και λεπίδες από παλαιωμένο ανθότυρο Κρήτης
Μανιτάρι Θράκης γεμιστό με 4 τυριά και άρωμα σκόρδου

 

Προηγούμενο άρθροΜια βραδιά για τον εθελοντισμό
Επόμενο άρθροΚοιτάξτε συμπτώσεις…
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.