Ζύθος: Το γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα συνεχίζεται με μπύρα Volkan!

0
2373
Η Χριστίνα Τσόρμπα με τη διατροφολόγο Αναστασία Κόκκαλη και δύο κυρίες που αγαπούν τη μπύρα!
Η Χριστίνα Τσόρμπα με τη διατροφολόγο Αναστασία Κόκκαλη και δύο κυρίες που αγαπούν τη μπύρα!
Η Χριστίνα Τσόρμπα με τη διατροφολόγο Αναστασία Κόκκαλη και δύο κυρίες που αγαπούν τη μπύρα!

«Το γευστικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα με στόχο τη γνωριμία με τις μπύρες από τις μοναδικές μικροζυθοποιίες και τις τοπικές γεύσεις της χώρας μας συνεχίζεται» όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η Δέσπονα Μαυρομάτη ιδιοκτήτρια του ΖΥΘΟΥ, ένθερμου υποστηρικτή των ελληνικών προϊόντων.

Ο δεύτερος σταθμός μετά την όμορφη Κέρκυρα (κερκυραϊκή μικροζυθοποιία) είναι το νησί της Σαντορίνης, ένα από τα ομορφότερα νησιά του πλανήτη.

Η ιδιαίτερη γεύση των τοπικών προϊόντων του ηφαιστειογενούς νησιού, έχει ενσωματωθεί στα χαρακτηριστικά της Volkan Santorini Beer μιας μπύρας που  διακρίθηκε με το βραβείο «New Product Innovation of the Year” Καινοτόμο Προϊόν της Χρονιάς), στην παγκοσμίου φήμης διοργάνωση “International Beer Awards 2013”, στο 9ο Canadean International Beer Strategy Conference, στην Πράγα της Τσεχίας.

«Η πρώτη σε εξαγωγές ελληνική μικροζυθοποία» όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Διευθυντής Εξαγωγών της επιχείρησης Δημήτρης Σειτανίδης, βρίσκεται ήδη στις μεγαλύτερες διεθνείς αγορές αλλά και σε επιλεγμένα σημεία ελληνικών αλυσίδων τροφίμων.

 

Μικροζυθοποιίες: Μια νέα διεθνής τάση

Οι μπύρες που παράγονται από τις μικροζυθοποιίες έχουν πλέον δημιουργήσει μια νέα παγκόσμια καταναλωτική τάση. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την…εκρηκτική γεύση και ένα brand name γνωστό σε όλο τον κόσμο, δημιούργησαν πρόσφορο έδαφος για την εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας που είναι ήδη πολύ πλούσια: Καναδάς, Αυστραλία, Κίνα, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Πολωνία , Δανία και τα επόμενα βήματα είναι στη γειτονική Ιταλία, τη Γαλλία ακόμη και τη Βραζιλία!

H Volkan είναι ένα premium προϊόν που περικλείει την πλούσια αγροτική κληρονομιά του νησιού.

Οι έξοχες μπύρες της υποστηρίζουν τις τοπικές αγροτικές παραδόσεις, τα αρώματα και τις γεύσεις του και τις εδαφοκλιματικές του ιδιαιτερότητες.

Με  γεύσεις κίτρινων φρούτων, πιπεράτες γεμάτες ,με καπνισμένο μέλι, αρώματα ελιάς αλλά και πικρής σοκολάτας , οι διαφορετικές γεύσεις της Volkan φιλτράρονται με αυτό το μοναδικό ηφαιστειακό νερό, πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Σε ανταπόδοση του ελληνικού και τοπικού brand name η Volkan και ο ιδιοκτήτης της έχουν δωρίσει περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια ευρώ σε ομόλογα του ελληνικού χρέους στο Grece Debt Free (Ελλάδα χωρίς χρέος)

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oFgSe7B0bqY’]

www.volkanbeer.com

Ο Βασίλης Τερζόπουλος του Ζύθου με τον fan της μπύρας Γιάννη Σερβετά
Ο Βασίλης Τερζόπουλος του Ζύθου με τον fan της μπύρας Γιάννη Σερβετά

 

Ο γενικός Διευθυντής της Volkan Beer Παύλος Κωτσίδης με τη δημοσιογράφο Ραλλιώ Λεπίδου και τη Δέσποινα Μαυρομάτη του Ζύθου
Ο γενικός Διευθυντής της Volkan Beer Παύλος Κωτσίδης με τη δημοσιογράφο Ραλλιώ Λεπίδου και τη Δέσποινα Μαυρομάτη του Ζύθου
Η Δέσποινα Μαυρομάτη του Ζύθου με τον οφθαλμίατρο χειρουργό Λέναδρο Βατάκα
Η Δέσποινα Μαυρομάτη του Ζύθου με τον οφθαλμίατρο χειρουργό Λέναδρο Βατάκα
Η Δέσποινα Μαυρομάτη και ο Βασίλης Τερζόπουλος του Ζύθου με το δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη Πανοράματος Ιγνάτιο Καιτεζίδη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση
Η Δέσποινα Μαυρομάτη και ο Βασίλης Τερζόπουλος του Ζύθου με το δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη Πανοράματος Ιγνάτιο Καιτεζίδη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση
Στο Ζύθο και η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου που...αφέθηκε για λίγο στο..ποτάμι της μπύρας
Στο Ζύθο και η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου που…αφέθηκε για λίγο στο..ποτάμι της μπύρας

 

Προηγούμενο άρθροΣτρ. Σιμόπουλος: “Αν η δημοτική αρχή της Θεσσαλονίκης συναινέσει πραγματικά, θα αποφύγουμε περαιτέρω καθυστερήσεις”
Επόμενο άρθρο“Τα… γυναικάκια”
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.