Η ανταποκρίτρια στον Καναδά καταγγέλλει το νέο πρόεδρο του ΑΠΕ-ΜΠΕ!

0
972

frangouliΗ δημοσιογράφος και συγγραφέας Ιουστίνη Φραγκούλη με επιστολή της στην ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει το νέο πρόεδρο του ΑΠΕ-ΜΠΕ κ. Μ. Ψύλο για την απόλυσή της. Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

Μόντρεαλ, 6 Μαΐου 2015

Προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ

Υπ΄όψην προέδρου κας Μαρίας Αντωνιάδου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την παρούσα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την 5-5-2015 έλαβα τηλεφώνημα απο το νέο πρόεδρο του Αθηναίκού-Μακεδονικού Πρακτορείου κ. Μιχάλη Ψύλλο, ο οποίος μου ζήτησε να παραιτηθώ της αορίστους χρόνου συμβάσεώς μου ως ανταποκρίτριας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τον Καναδά και να συνεχίσω τη συνεργασία με το κομμάτι.

Την 6-5-2015 χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση μου έκοψαν την πρόσβαση στο σύστημα newsman όπου καταθέτω καθημερινά τις ανταποκρίσεις μου. Φυσικά, χωρίς καμία επίσημη καταγγελία, εγώ συνεχίζω να στέλλω κανονικά τις ειδήσεις μου απο Καναδά.

Θεωρώ ότι πρόκειται για άκρως βλαπτική και αντισυναδελφική συμπεριφορά εκ μέρους του κ. Ψύλλου, ο οποίος –αν θέλει- μπορεί καταχρηστικά να καταγγείλει τη σύμβαση αορίστου χρόνου εργασίας βάσει της οποία συνεργάζομαι με το ΑΠΕ-ΜΠΕ επι 23 χρόνια. Μπορεί ο ίδιος να θεωρεί ότι το κρίσιμο πόστο του Καναδά που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδας στην μεγάλη δυτική χώρα καλύπτοντας την Ελληνική ομογένεια και το κατά καιρούς ανακύπτον Μακεδονικό ζήτημα, είναι πολυτέλεια για το Πρακτορείο, που τελευταία απογυμνώνεται απο τους ανταποκριτές του στα κρίσιμα σημεία.

Καταγγέλλω ως απαράδεκτη και ανάρμοστη, αντισυναδελφική και καταχρηστική την συμπεριφορά του προέδρου κ. Ψύλλου και ζητώ την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για την αποκατάσταση της επαγγελματικής μου σχέσης με το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ιουστίνη Φραγκούλη

Ανταποκρίτρια ΑΠΕ-ΜΠΕ Καναδά

Προηγούμενο άρθρο“Μέχρι το άπειρο και ακόμα παραπέρα”: Στην ψυχή ενός εφήβου…
Επόμενο άρθροΕγκαινιάστηκε η 12η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.