Η αστική υπόσχεση της Θεσσαλονίκης

0
403

ΤΗΣ ΧΑΪΔΩΣ ΣΚΑΝΔΥΛΑ

«Μπορεί να μην την εκπλήρωσε στο ακέραιο, όμως ένα κομμάτι αυτής της αστικής της υπόσχεσης το κράτησε η Θεσσαλονίκη», λέει στον «ΑτΚ» ο διευθυντής του Λαογραφικού και Εθνολογικού Μουσείου Μακεδονίας – Θράκης, Ζήσης Σκαμπάλης.

μέσω Agelioforos.gr

Προηγούμενο άρθροΤα σχέδια του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ Γ. Βούρου
Επόμενο άρθροΟδηγός για να ρυθμίσετε όσα οφείλετε σε τράπεζες
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.