Η δήλωση του Κ. Λαπαβίτσα για την υποψηφιότητά του

0
734

lapavitsasΔιαβάστε τι έγραψε στο blog του ο Κώστας Λαπαβίτσας σχετικά με την υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία:

«Η εκλογική μάχη που έρχεται είναι η πιο σημαντική των τελευταίων δεκαετιών. Από το αποτέλεσμά της θα κριθούν πολλά για τη χώρα μας και την κοινωνία της που έχει πια φτάσει στα όρια των αντοχών της. Η κρίσιμη ανάγκη για να αλλάξει η κατάσταση και το μέγεθος της προσπάθειας που απαιτείται δεν μου επιτρέπουν να απέχω από τον αγώνα που ξεκινάει. Για το λόγο αυτό δέχτηκα να συμμετέχω ως ανεξάρτητος υποψήφιος συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στο πλαίσιο των συλλογικών αποφάσεων και του προγράμματός του.

Πιστεύω ότι η παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη ριζοσπαστική πρόθεσή του να ανοίξει μία νέα προοπτική για τη χώρα. Συμπαρατάσσομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ προσβλέποντας στην εκλογική νίκη της Αριστεράς. Επιθυμώ να συμβάλλω με τις γνώσεις μου, τη διεθνή μου εμπειρία και τις προσωπικές μου δυνάμεις στη μεγάλη προσπάθεια κοινωνικής αλλαγής υπέρ των λαϊκών στρωμάτων. Οι προσωπικές μου απόψεις για την ελληνική και την ευρωπαϊκή κρίση είναι πάντα επιστημονικά τεκμηριωμένες και τις έχω καταθέσει επανειλημμένα στα ελληνικά, αλλά και στα ξένα ΜΜΕ παίρνοντας μέρος στον διεθνή διάλογο.

Θέλω να ευχαριστήσω την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Νάουσας που πρότεινε την υποψηφιότητά μου, καθώς και τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας που τη στήριξε. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν ότι είμαι υπερήφανος για την καταγωγή μου από τη Μακεδονία και ειδικότερα από τη Νάουσα. Αντιλαμβάνομαι πλήρως το βάρος των απαιτήσεων που η επιλογή της υποψηφιότητάς μου φέρει και θα επιδιώξω να εκπροσωπήσω τη περιοχή με όλες μου τις δυνάμεις, επιζητώντας λύσεις για τα προβλήματά της».

Προηγούμενο άρθροΤο πολίτευμα της Αντίστροφης Δημοκρατίας
Επόμενο άρθροΗ Α. Ευθυμίου μας προσκαλεί στην κεντρική εκδήλωσή της τη Δευτέρα 12/1
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.