Η… ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

0
637

Είπαμε ότι ο πολιτισμός είναι τελευταίο τη τάξη υπουργείο αλλά τώρα πια η… βαριά βιομηχανία της χώρας εξαφανίστηκε τελείως από το κυβερνητικό σχήμα!!! Στην ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, ο πολιτισμός δεν ακούστηκε καν!

Τι συνέβη;

Η συμπαθής κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη όταν έπρεπε να πει υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού είπε -προφανώς εκ παραδρομής- «Τουρισμού και Αθλητισμού». Η επανασύσταση βεβαίως του ΥΠΠΟ είναι μια θετική εξέλιξη η οποία βεβαίως, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, αν δεν συνοδευτεί από συγκεκριμένη αναπτυξιακή πολιτική για τον πολιτισμό, θα αποδειχθεί κενή περιεχομένου.

Προηγούμενο άρθροΟΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ
Επόμενο άρθρο«Παράλληλοι Δρόμοι» στο Βαφοπούλειο
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.