Η κατάργηση της νοημοσύνης!

0
648

Του Βαγγέλη Μωυσή

Και είπεν ο Αλέξης: «Καταργηθήτω η λιτότητα!»

Και η λιτότητα καταργήθηκε. Και οι μισθοί αυγάτισαν και έρρεαν στις τσέπες ημών, τα δε αγαθά κατέστησαν οικονομικά και προσιτά στους πάντες.

Και είπεν ο Αλέξης: «Καταργηθήτω η ανεργία!»

Και ως εκ θαύματος, οι εργοδότες συνέρρευσαν και νέες θέσεις εργασίας επροκηρύχθησαν και άπαντες οι άνεργοι ετακτοποιήθησαν σε εργασίες καλοπληρωμένες, με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και υπεσχημένη συνταξιοδότηση στα 55 έτη, ώστε να απολαύσουν έπειτα τους καρπούς των κόπων τους.

Και είπεν ο Αλέξης: «Καταργηθήτω το χρέος!»

Και ναι, τα έθνη αγαλλίασαν και άπασες οι απαιτήσεις των πιστωτών ημών, ανετράπησαν σε πνεύμα διεθνούς αλληλεγγύης και τα δάνεια της Ελλάδος εχαρίσθησαν και άλλα τόσα δισεκατομμύρια ευρώ εδωρίθησαν για την καλυτέρα οργάνωση του κράτους και την διασφάλισην της ευζωίας ημών.

Και είπεν ο Αλέξης: «Καταργηθήτω η Χρυσή Αυγή!»

Και είδεν το φως ο Μιχαλολιάκος. Και έσπευσε με δάκρυα στους οφθαλμούς στην Ομόνοια και άρχισε τους εναγκαλισμούς μετά των λαθρομεταναστών και διεμοίρασε τα ιμάτιά του εις αυτούς.

μέσω Καρφίτσα

Προηγούμενο άρθροΤο οικονομικό Μαρί της Κύπρου…
Επόμενο άρθροΈκθεση Comics “Μπουγάτσα με Μελάνι” και παιχνιδιών στρατηγικής και φαντασίας!
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.