Η καταστροφή της Ευρώπης μπορεί να αποφευχθεί

0
219

Αν η ευρωζώνη διασπαστεί, θα είναι μια καταστροφή που θα μπορούσε να αποφευχθεί. Στο κάτω – κάτω, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει ήδη κάνει μεγάλες προσπάθειες για να ενισχύσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα της γηραιάς ηπείρου. Τώρα, η επιλογή βρίσκεται στη Γερμανία, η οποία μπορεί να σώσει τη νομισματική ένωση, εφόσον επιτρέψει πολιτικές που αποσκοπούν στην ελάφρυνση του χρέους και την ανάπτυξη, όχι απλώς να μειώνει τα ελλείμματα.

Ο SEBASTIAN MALLABY είναι βασικός συνεργάτης στην έδρα Paul A. Volcker για την Διεθνή Οικονομία στο Council on Foreign Relations και είναι συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο More Money Than God: Hedge Funds and the Making of a New Elite.

μέσω Foreign Affairs – Hellenic Edition

Προηγούμενο άρθροΞεβράκωμα …με brandname, αξίας 13.000 €!
Επόμενο άρθροΤο καγκελάριο, ο ΧΥΤΑ του ΑΠΘ, το χαβιάρι του Σμαραγδή και ο Ελύτης σε πλήρη απαρτία…
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.