Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

0
10852

jhkjh“School of Professional Musical
Theatre Performance”
από τη βραβευμένη, Ελληνίδα musical performer Σία Κοσκινά!!!
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!

BE A MUSICAL PERFORMER TODAY!!!
ONLY BY PMTP METHOD!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
• ΩΔΕΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Εθνικής Αντιστάσεως 16,Καλαμαριά
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2310422742, 2310422885, 6934422742
http://www.conservatoire.gr
• School of p.m.t.p method by Sia Koskina
Κηφισιάς 28 – Ηράκλειο, Αθήνα Σταθμός ΗΣΑΠ: Νέο Ηράκλειο
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 2712718, 6906062038
Ώρες γραμματείας 11:00-14:00 & 17:30-21:00
Email: [email protected]
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ PMTP METHOD ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
Η πρώτη Επαγγελματική σχολή για το μιούζικαλ στην Ελλάδα, η σχολή της pmtp method by Sia Koskina, που μετράει πλέον τον 6ο χρόνο λειτουργίας της, μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στην Αθήνα ανοίγει φέτος παράρτημα και στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο μουσικό εκπαιδευτικό οργανισμό της βόρειας Ελλάδας, το Ωδείο Βορείου Ελλάδος!
Σας καλωσορίζουμε στις εγκαταστάσεις του Ωδείου Βορείου Ελλάδος,στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 16 στην Καλαμαριά, σ’ έναν άκρως καλλιτεχνικό χώρο που πληροί όλες τις υλικοτεχνικές και κτιριακές προϋποθέσεις ώστε να στεγάσει την πρώτη σχολή μιούζικαλ στην Ελλάδα, προκειμένου οι σπουδαστές μας να μπορούν να αφοσιωθούν με απόλυτη συνέπεια στην τέχνη του μιούζικαλ που εμείς συνειδητά έχουμε επιλέξει να υπηρετούμε και που με χαρά είμαστε σε θέση να προσφέρουμε!
Σ’ αυτές τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις, παράρτημα της Επαγγελματικής σχολής Μουσικού Θεάτρου «School of P.M.T.P by Sia Koskina», θα λειτουργεί όλο το χρόνο από τον Οκτώβρη ως τον Ιούνιο , με πρωινά μαθήματα για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια πιο εντατική κι ενδεχομένως αργότερα μια επαγγελματική σπουδή επάνω στο μιούζικαλ και απογευματινά, για όσους θέλουν να γνωρίσουν λίγο περισσότερο το γοητευτικό αυτό είδος τέχνης και να βιώσουν από κοντά τη μαγεία του, καθώς και για τους μικρούς μας φίλους και τους εφήβους, με αξιόλογους συνεργάτες-καθηγητές προσεκτικά επιλεγμένους ώστε να εκπαιδεύσουν τους σπουδαστές επάνω στο πιο σύνθετο και τόσο συναρπαστικό αυτό είδος θεάτρου!

Η διακεκριμένη performer και ιδρύτρια της πρώτης Επαγγελματικής Σχολής Μουσικού Θεάτρου στην Ελλάδα, “School of P.M.T.P.method”, Σία Κοσκινά για άλλη μία φορά, μας ξεναγεί στο υπέροχο είδος του Musical Theatre,
με το μοναδικό τρόπο διδασκαλίας της!
Με σπουδές και υποτροφίες στο εξωτερικό, σε Αγγλία και Αμερική, με μια καριέρα 20 χρόνων σε θεατρικές σκηνές δίπλα σε μεγάλους πρωταγωνιστές, αλλά και δικές της παραγωγές και μια μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία του μιούζικαλ, η Σία Κοσκινά που έχει καθιερωθεί ως η πιο δυνατή εκπρόσωπος του μουσικού θεάτρου στη χώρα μας, επιστρέφει στη γενέτειρά της φέρνοντας μαζί και τη μοναδική και κατοχυρωμένη μέθοδο διδασκαλίας PMTP method by Sia Koskina!

«Η σχολή της P.M.T.P method, είναι η αρχή μιας νέας εποχής… Μιας εποχή που η τέχνη θα είναι πιο αληθινή από ποτέ, γιατί θα ενεργοποιείται από μια βαθύτερη ανάγκη, να υπάρξουμε σημαντικά μέσα από τη δημιουργία! Καλώς ήλθατε!»
-Σία Κοσκινά- Υπεύθυνη Σπουδών P.M.T.P method
(περισσότερες πληροφορίες για τη Σία Κοσκινά στη Βικιπαίδεια-Σία Κοσκινά)

ΤΜΗΜΑΤΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ
PMTP FREE COURSE MUSICAL STUDIES
• PRE-PRO COURSE: Εντατικό-Προπαρασκευαστικό τμήμα προκειμένου ο σπουδαστής να δώσει εξετάσεις σε επαγγελματική σχολή, όπως της Αθήνας για το PMTP 3 YEARS FULL COURSE, ή κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού.
• MUSICALFACTORY: Εργαστήρι μιούζικαλ για ηθοποιούς που θέλουν να καλλιεργήσουν την τεχνική του Song & Dance
• MUSICAL & CABARET TECHNIQUE :Τμήμα ενηλίκων με μάθημα χορού, τραγουδιού & μιούζικαλ
• TEEN`S STUDIO: Μιούζικαλ για εφήβους από 13-17 ετών. Μαθήματα χορού, τραγουδιού, υποκριτικής & p.m.t. performance
• MUSICAL ZOO: Μιούζικαλ για τους μικρούς μας φίλους, με χορό, τραγούδι και θεατρικό παιχνίδι, 7-12 ετών

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
PRE-PRO COURSE
Πρόκειται για ένα εντατικό εργαστήρι μιούζικαλ που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια επαγγελματική εκπαίδευση επάνω στην τέχνη του μιούζικαλ και να προετοιμαστούν ώστε να δώσουν εξετάσεις για το FULL TIME COURSE (τμήμα επαγγελματικής κατάρτισης) της pmtp method by Sia Koskina στην Αθήνα ή για κάποιο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού.
Οι σπουδαστές ασκούνται ένα τρίωρο καθημερινά και συστηματικά στο χορό, το τραγούδι, την Υποκριτική και το Μιούζικαλ ακουλουθώντας ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας, το λεγόμενο «PRE-PROFESSIONAL COURSE» ώστε να κατακτήσουν το απαιτούμενο επίπεδο που θα τους επιτρέψει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της τριετούς φοίτησης σε κάποια Επαγγελματική σχολή.
****Η P.M.T.P είναι μια ολοκληρωμένη σχολή που έχει ιδιαίτερη σημασία να παρακολουθείται με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η μέθοδος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αδιάλειπτη προσέλευση των μαθητών, μια που για να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, απαιτείται συστηματική σπουδή και παρακολούθηση, κάτι που η P.M.T.P. διασφαλίζει χάρη στο σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας σε όλα τα μαθήματα, κάνοντας πράξη τη θεωρία και δίνοντας συνεχή κίνητρα ενδιαφέροντος στους μαθητές.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ : ΧΟΡΟΣ :ΜΠΑΛΕΤΟ,COMMERCIAL JAZZ, FOSSE STYLE DANCING ΤΡΑΓΟΥΔΙ : ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ: ΘΕΩΡΙΑ, ΣΟΛΦΕΖ, ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑΣ(προαιρετικά) YΠOKΡITIKH: ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΞΕΝΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ MUSICAL THEATRE PERFORMANCE: ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ, CABARET TECHNIQUE, ROCK OPERA GUEST TEACHINGS(Προσφέρονται από καλεσμένους καθηγητές σε τακτά χρονικά διαστήματα)

MUSICALFACTORY

Απευθύνεται σε ηθοποιούς που θέλουν να καλλιεργήσουν το χορό, το τραγούδι και τη σκηνική τους παρουσία, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις όλο και περισσότερο απαιτητικές ακροάσεις των επιτυχημένων θιάσων που ζητούν πλέον από τους performers το triple threat, δηλαδή να παίζουν, να τραγουδούν και να χορεύουν ταυτόχρονα!
Πρόκειται, λοιπόν, για ένα τμήμα που προσφέρει για τρεις φορές την εβδομάδα, από τρεις ώρες καθε μέρα, μαθήματα συμπυκνωμένης γνώσης και άσκησης σε τραγούδι και χορό(τεχνική του Song & Dance) !

MUSICAL & CABARET TECHNIQUE
Ένα εβδομαδιαίο τμήμα μιούζικαλ για όσους και όσες επιθυμούν να γνωρίσουν λίγο περισσότερο το συναρπαστικό αυτό είδος θεάτρου, να βιώσουν λίγη από τη μαγεία του και να τονώσουν την αυτοπεποίθεσή τους, βελτιώνοντας την κίνηση και καλλιεργώντας το τραγούδι και τον αισθησιασμό τους! Χορογραφίες από αγαπημένες ταινίες όπως Chicago, Cabaret, Moulin Rouge, Nine, Burlesque, Rocky Horror Show, La Cage aux Folles κ.α, διδάσκονται με αυθεντικό βηματολόγιο και μετατρέπουν τους σπουδαστές σε πραγματικούς performers του μιούζικαλ!
TEEN`S STUDIO
Πρόκειται για ένα οργανωμένο τμήμα μιούζικαλ, που απευθύνεται σε εφήβους από 13 έως 17ετών, που για μιάμιση ώρα την εβδομάδα, τους προσφέρει τη δυνατότητα καλλιτεχνικής ανάπτυξης και δημιουργικής εκτόνωσης, χαράς & διασκέδασης!
Οι έφηβοι καλλιεργούν το χορό, το τραγούδι και την υποκριτική τους ικανότητα μέσα από αγαπημένα μιούζικαλ όπως: Grease, Mamma mia, Fame, Dirty Dancing, High School Musical, Glee κ.α. Επίσης, διδάσκονται την τεχνική του song & dance, επάνω σε χορευτικά τραγούδια των πιο αγαπημένων pop stars: Beyonce, Christina Aguilera, Justin Timberlake, Rihanna, Michael Jackson, Ricky Martin, Jennifer Lopez κ.α.

«…διότι για να αναπτυχθούν σωστά οι δεξιότητές τους, ώστε να πετύχουν υψηλότερους στόχους κατά την ενηλικίωσή τους, θα πρέπει η εκπαίδευσή τους να ξεκινά από τα νεανικά τους χρόνια, ακριβώς όπως συνηθίζεται και στο εξωτερικό!»

-Σία Κοσκινά- Υπεύθυνη Σπουδών
*Τα τραγούδια θα διδάσκονται σε ελληνικούς και αγγλικούς στίχους,
ώστε να εξοικειώνονται τα παιδιά στο να τραγουδούν και στις δυο γλώσσες.

MUSICAL ZOO
Οργανωμένα τμήματα χορού και τραγουδιού που απευθύνονται σε παιδιά 7 έως 12 ετών, όπου για δυο ώρες την βδομάδα τους προσφέρεται η δυνατότητα να εκφραστούν μέσα από την τέχνη, να εκτονώσουν δημιουργικά την ενέργειά τους, να αποκτήσουν πειθαρχία και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους ! Για τους μικρούς μας φίλους, επιλέγουμε χορογραφίες και τραγούδια από τα αγαπημένα κινούμενα σχέδια της Disney: Η πεντάμορφη και το Τέρας, Αλαντίν, Η μικρή γοργόνα, Ο βασιλιάς των λιονταριών κ.α, αλλά και κλασικά μιούζικαλ όπως Η μελωδία της ευτυχίας, Ο βασιλιάς κι εγώ, Άννυ κ.α, ώστε τα παιδιά να δεχθούν πολλαπλά ερεθίσματα από διαφορετικά είδη μουσικής και να εξελίξουν την μουσική τους παιδεία, την προσωπική κρίση και αισθητική!
«Στο P.M.T.P. ZOO μαθαίνω να συγκεντρώνομαι και να πειθαρχώ,
να συνεργάζομαι και να λειτουργώ αρμονικά μέσα σε μια ομάδα,
να ελευθερώνω το ταλέντο μου, να παίζω το ρόλο μου,
να χορεύω και να τραγουδώ!
Εκφράζοντας τα συναισθήματά μου μέσα από τη μουσική,
εκτονώνω δημιουργικά την ενέργειά μου
και συμμετέχω στη δική μου παράσταση,
σαν ένας πραγματικός καλλιτέχνης!»

-Σία Κοσκινά- Υπεύθυνη Σπουδών
*Τα τραγούδια θα διδάσκονται σε ελληνικούς και αγγλικούς στίχους,
ώστε να εξοικειώνονται τα παιδιά στο να τραγουδούν και στις δυο γλώσσες.

web links
που μπορείτε να επισκεφθείτε ώστε να ενημερωθείτε για την p.m.t.p:
www.pmtpmethod.gr
www.facebook.com/ Επαγγελματική Σχολή Μουσικού Θεάτρου
www.facebook.com/ p.m.t.p.official page (musical theatre arts, seminars & workshops)www.facebook.com/School of p.m.t.p.method by Sia Koskina
you tube channel: PMTPGr (για βίντεο από παραστάσεις και μαθήματα)

• PMTP FREECOURSE SHOWCASE 2015/ TEASER
• https://www.youtube.com/watch?v=AL7fxy8u8T8&feature=youtu.be
• PMTP FULL COURSE SHOWCASE 2015/
• https://www.youtube.com/watch?v=NtTz6ZeyC5M
ΩΔΕΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι εγγραφές άρχισαν !

• ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΒΡΕΦΩΝ & ΝΗΠΙΩΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ – 5 ΕΤΩΝ !
• ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ 5 – 7 ΕΤΩΝ
• ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ
• ΤΜΗΜΑΤΑ JAZZ-ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ: ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ, ΗΛ.ΜΠΑΣΟ, ΠΙΑΝΟ JAZZ, DRUMS, ΦΩΝΗΤΙΚΗ
• ΤΜΗΜΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
• ΤΜΗΜΑ ΣΑΞΟΦΩΝΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ
• ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΑ)
• ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ – ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
• ΤΜΗΜΑ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ
• ΤΜΗΜΑ ΚΡΟΥΣΤΩΝ
• 4 ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ- ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 7 ΕΤΩΝ – ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΚΑΙ JAZZ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
• 2 ΧΟΡΩΔΙΕΣ
73 Χρόνια κοντά στο παιδί, τον άνθρωπο, την κοινωνία, τη μουσική
Νέα τμήματα:
– Musical με τη μέθοδο p.m.t.p. by Sia Koskina για παιδιά & ενήλικες
– Pop τραγούδι με την Εύη Σιαμαντά
– Πρότυπη Μουσική Ακαδημία Jazz – Rock: Πλήρες πρόγραμμα σπουδών
– Τμήμα παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής

• Μουσικά και Εκπαιδευτικά Προγράμματα για Σχολεία για νήπια έως Στ’ δημοτικού
• Σεμινάρια MASTER CLASS με κορυφαίους Σολίστ από Ελλάδα και Ευρώπη.
• Τμήμα ταλαντούχων παιδιών. Υποτροφίες μετά από ακρόαση.
• Ειδικές τιμές σε φοιτητές – σπουδαστές, ανέργους, χαμηλόμισθους, και σε ομαδικές εγγραφές από συλλόγους – φορείς – σωματεία.
• Αίθουσα συναυλιών – Πολλαπλών χρήσεων “Carpe Diem” !

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Κεντρικό: Εγνατία 115, Τ: 2310.262244 , 2310.269922
Ανατολική Θεσσαλονίκη: Εθν.Αντιστάσεως 16, Τ: 2310.422885 , 2310.422742
Εύοσμος: Κεντρική Πλατεία – Παύλου Μελά 25, Τ: 2310.760778
Επισκεφθείτε τη νέα μας ιστοσελίδα: www.conservatoire.gr
e-mail: [email protected]
FB: Ωδείο Βορείου Ελλάδος

Προηγούμενο άρθροΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
Επόμενο άρθροΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΘΒΕ
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.