ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ Μετά το Αιγάλεω, ο δήμος Σερρών: 25 μέρες χωρίς νερό ο Λαϊλιάς!

0
995

Είκοσι μέρες κοροϊδίας καταγγέλλει φίλη του thnkfree για το Λαϊλιά και το δήμο Σερρών.

“Από τις αρχές του μήνα στον Λαϊλιά υπάρχει πρόβλημα με την υδροδότηση λόγω βλάβης στο δίκτυο! Έτσι όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούμαστε εκεί δεν είχαμε νερό κάτι που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία μας. Απευθυνθήκαμε στην ΔΕΥΑ Σερρών για να δουν το πρόβλημα. Μας είπαν να στείλουμε με fax το αίτημα μας!!! Έτσι και έγινε την 6η Φεβρουαρίου. Μέσα στην εβδομάδα μας είπαν να βρούμε εμείς την βλάβη και να υποδείξουμε το σημείο!!! Πραγματικά προσπαθήσαμε αλλά φυσικά δεν τα καταφέραμε! Από την ΔΕΥΑΣ μας είπαν ότι και αυτοί δεν μπορούν να μας βοηθήσουν λόγω χιονιού και κακοκαιρίας αλλά θα μας έστελναν  υδροφόρες να γεμίσουμε τις δεξαμενές μας!!! Μέχρι την Παρασκευή 10/2 το απόγευμα τίποτα!!! Αφού βρήκαμε κάποιον αρμόδιο το απόγευμα στο… σπίτι του, μάθαμε ότι ούτε υδροφόρα θα είχαμε γιατί υπήρχε κάποιο μηχανικό πρόβλημα! Έτσι το Σάββατο όλες οι επιχειρήσεις με την βοήθεια ενός κύριου από το γειτονικό χωριό γεμίσαμε μονοί μας τις δεξαμενές μας! Από Δευτέρα πάλι τα ίδια. Σήμερα, αύριο κτλ…

Αναγκαζόμαστε να ακυρώσουμε κρατήσεις δωματίων! Τελικά την Τετάρτη ανεβαίνει υδροφόρα, γεμίζει τις υπόλοιπες επιχειρήσεις  αλλά εμάς (ξενοδοχείο Αετόπετρα) όχι, γιατί είχαμε χιόνια και δεν μπορούσε να ανέβει! Δεκτό… έστω… Φροντίζουμε και ανοίξει ο δρόμος αλλά τελικά ο οδηγός δεν έρχεται γιατί λέει… φοβήθηκε! Μας λένε Πέμπτη αλλά και πάλι δεν έρχεται γιατί και κάτι έχει το φορτηγό, κάτι έχει ο οδηγός, δεν καταλάβαμε ακριβώς… Φυσικό είναι μετά από τόσες μέρες ν’ αρχίσουν οι διαπληκτισμοί και άκρη δεν βγήκε. Λέει ο διευθυντής «θα φροντίσω εγώ για την επίλυση του προβλήματος»! Τελικά χθες με μια μικρή δεξαμενή μας έφεραν 1.550λ, μια ποσότητα που για τις ανάγκες του  ξενοδοχείου μας είναι τίποτα. Μας υποσχέθηκαν για σήμερα πρωί θα έρθει η υδροφόρα! Μας είπε και ο αντιδήμαρχος ότι για το θέμα αυτό «τρέχει» σήμερα από νωρίς το πρωί!  Τελικά τίποτα. Ούτε χθες. Δεν βρήκαν οδηγό, λέει!

Οπότε σ’ ένα ξενοδοχείο με τόσο κόσμο αρχίσαμε πάλι να κουβαλάμε μόνοι μας με μια μικρή δεξαμενή! Αυτό μας πήρε όλη μέρα και πάλι η ποσότητα φτάνει για μια μέρα μόνο. Είναι δυνατόν μέσα στην οικονομική κρίση τόση ανευθυνότητα και μάλιστα τώρα το χειμώνα που είναι η καλή μας σεζόν; Είμαστε σε απόγνωση. Να ακυρώσουμε πάλι τις κρατήσεις και την εκδήλωση που έχουμε; Να διώξουμε το προσωπικό; Να πετάξουμε όλα αυτά που προμηθευτήκαμε για να λειτουργήσουμε;  Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Και μετά τάχα φωνάζουν για… τουριστική ανάπτυξη, ότι πρέπει να προσέχουμε τον Λαϊλιά, να προβάλουμε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και αλλά τέτοια! Μόνο λόγια…

Σταματίνα Νυχτοπάτη “

Προηγούμενο άρθροΕκδηλώσεις λόγου και άλλα νέα από τη λογοτεχνία
Επόμενο άρθροΣπάνιοι ελληνικοί θησαυροί που αγνοούνται και υποθέσεις που ξεχάστηκαν
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.