«Κάλαντα και κόλεντα»

1
333

Η πιο γλυκιά ανάμνηση των παιδικών μας χρόνων καταγράφεται στο νέο βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δια Βίου. Στις σελίδες του αποτυπώνο-νται Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα κάλα-ντα και κόλεντα, κάλαντα των Φώτων, του Λαζάρου και το παραδοσιακό τραγούδι της Μ. Πέμπτης.

Για να παραμείνει η παράδοση του τόπου μας ζωντανή μνήμη για τους μεγαλύτερους και ακριβό δώρο για όλα τα παιδιά του αύριο, με την ευχή οι φωνές τους να συνεχίσουν να ακούγονται κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ξένοιαστες και χαρούμενες.

Ίσως κάπου σε αυτό το βιβλίο να βρείτε και τα δικά σας κάλαντα, τις δικές σας μνήμες, στιγμές μοναδικές της δικής σας ζωής.

 

Εκδόσεις Δια Βίου (2011)
Τιμή 5,00 ευρώ (περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 6,5%)
Σχήμα 14cm Χ 21cm, σελ. 20

Προηγούμενο άρθροΜαθήματα εξ Ισπανίας
Επόμενο άρθροΣτράτος Σιμόπουλος: «Ο Σαμαράς να παραμείνει ελπίδα»
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.