Καλημέρα με τις ευχές της ΠΕΕΒΕ από τις αρχές του 20ού αιώνα!

0
1707
Ευχές για Χαρούμενες Γιορτές και ‘Εὑτυχές το νέον ἔτος’ με την εικόνα του διαχρονικά επιβλητικού θαλάσσιου μετώπου της πόλης μας. * Ευχές από τη Θεσσαλονίκη: καρτ-ποστάλ των αρχών του 20ού αιώνα που απεικόνιζαν όψεις της πόλης και ανέγραφαν τις ευχές των γιορτών σε πολλές διαφορετικές γλώσσες: γαλλικά, γερμανικά, αγγλικά, ιταλικά και ελληνικά. Θερμές ευχαριστίες για την παραχώρηση του υλικού της καρτ-ποσταλ στον συλλέκτη, κο. Άγγελο Παπαϊωάννου, καθώς και στους συνεργάτες του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα για την αναζήτηση της συλλογής στην οποία ανήκει.
Ευχές για Χαρούμενες Γιορτές και ‘Εὑτυχές το νέον ἔτος’ με την εικόνα του διαχρονικά επιβλητικού θαλάσσιου μετώπου της πόλης μας.   * Ευχές από τη Θεσσαλονίκη: καρτ-ποστάλ των αρχών του 20ού αιώνα που απεικόνιζαν όψεις της πόλης και ανέγραφαν τις ευχές των γιορτών σε πολλές διαφορετικές γλώσσες: γαλλικά, γερμανικά, αγγλικά, ιταλικά και ελληνικά. Θερμές ευχαριστίες για την παραχώρηση του υλικού της καρτ-ποσταλ στον συλλέκτη, κο. Άγγελο Παπαϊωάννου, καθώς και στους συνεργάτες του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα για την αναζήτηση της συλλογής στην οποία ανήκει.
Ευχές για Χαρούμενες Γιορτές και ‘Εὑτυχές το νέον ἔτος’ με την εικόνα του διαχρονικά επιβλητικού θαλάσσιου μετώπου της πόλης μας.
* Ευχές από τη Θεσσαλονίκη: καρτ-ποστάλ των αρχών του 20ού αιώνα που απεικόνιζαν όψεις της πόλης και ανέγραφαν τις ευχές των γιορτών σε πολλές διαφορετικές γλώσσες: γαλλικά, γερμανικά, αγγλικά, ιταλικά και ελληνικά.
Θερμές ευχαριστίες για την παραχώρηση του υλικού της καρτ-ποσταλ στον συλλέκτη, κο. Άγγελο Παπαϊωάννου, καθώς και στους συνεργάτες του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα για την αναζήτηση της συλλογής στην οποία ανήκει.

 

Προηγούμενο άρθροΌταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στο Ντουμπάι! [φωτογραφίες]
Επόμενο άρθρο13 πολιτικά λάθη του 2013
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.