Κανένα πρόβλημα για τους Ρωμηούς, σύμφωνα με ομογενειακή ιστοσελίδα

0
651
ΠΗΓΗ www.omogeneia-turkey.com
ΠΗΓΗ www.omogeneia-turkey.com
ΠΗΓΗ www.omogeneia-turkey.com

Δεν υπέστησαν βανδαλισμούς ελληνικά κτίρια, όπως αναφέρει η ομογενειακή ιστοσελίδα www.omogeneia-turkey.com. Δείτε τι αναφέρει στο facebook: 

Ελλαδικά ΜΜΕ, παραφράζοντας και δημιουργώντας σοβαρό κλίμα σε σχέση με την ασφάλεια της Ομογένειας όσο και των Προξενικών αρχών στη χώρα, δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις – με ότι και εαν αυτό συνεπάγεται για την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω αλλά και την στάση αναμονής που υπάρχει γενικά απο όλους εδώ.

ΓΕΝΙΚΑ: 
Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη διαθέτει δυο κτίρια: το πρώτο στην οδό Τουρνατσιμπασι σοκακ, και το δευτερο στην μεγάλη οδό του Πέραν γνωστόν σαν Σισμανόγλειο Μέγαρο ( İstiklal Caddesi No60) όπως και το Γαλλικό Προξενείο αριθμού Istıklal Caddesi No2) έχουν υποστεί φθορές λόγω των διαδηλώσεων και όχι βανδαλισμούς, επίθεση με μολότωφ ή άλλες ενέργειες που να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη εικόνα των κτηρίων είτε στατική είτε λειτουργική.
Στη φωτο: Το Ελληνικό Προξενείο (δεξιά) και η πόρτα του Γαλλικού Προξενείου (αριστερά)

(photo assigns: Ελληνικό Προξενείο: Aytekin Aksoy, Γαλλικό Προξενείο: Behlül Çetinkaya)

Προηγούμενο άρθροΠροσοχή στην Τουρκική κρίση
Επόμενο άρθρο“Ζήτημα καθήκοντος”: από σήμερα στην ΕΤ3, μια εκπομπή που τιμά τους ένστολους!
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.