ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ

0
503

CVΤο Γραφείο Εργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ), συμμετέχουν με περίπτερο στο Greenwave Festival 2015, που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 17 έως και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015, στο Πάρκο πλησίον του Δημοτικού Θεάτρου Κήπου (χώρος πρώην αναψυκτηρίων).

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν με έντυπο υλικό για τη δράση του γραφείου, καθώς και για τον τρόπο που μπορούν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες του. Επιπλέον, θα υπάρχει η «υπηρεσία μιας στάσης», όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να καταθέτουν άμεσα τις αιτήσεις τους, δηλώνοντας τις υπηρεσίες που τους αφορούν, καθώς και ένα «CV corner», όπου θα μπορούν να συζητούν πάνω στο βιογραφικό τους σημείωμα ή να λαμβάνουν μια στοιχειώδη καθοδήγηση για τη διαμόρφωση του, μέσα από μια διαπροσωπική (face to face) επικοινωνία με τον κάθε σύμβουλο.

Το Greenwave Festival είναι μια εναλλακτική γιορτή, που διοργανώνεται για 5η χρονιά από την Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με οργανώσεις, δίκτυα, καθώς και άτυπες ομάδες της πόλης. 

Η συμμετοχή του Γραφείου Εργασίας του Δήμου στο φεστιβάλ εντάσσεται στις δράσεις δημοσιότητας του έργου «Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων» – Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού ΕΣΠΑ 2007-2013». Στο πλαίσιο του έργου δημιουργήθηκαν και λειτουργούν οι δομές:

  • Υπηρεσία Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων

  • Εξειδικευμένα Κέντρα Προώθησης στην Απασχόληση (ΕΚΠΑ) που απευθύνονται κατά προτεραιότητα σε άνεργα άτομα ηλικίας 16 έως 30 ετών και

  • το Γραφείο Εργασίας

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες αφορούν την πληροφόρηση και τη συμβουλευτική ανέργων, καθώς και την υποστήριξη εργαζομένων στα πεδία της κοινωνικής ασφάλισης, των εργασιακών σχέσεων και της απασχόλησης.

Οι σύμβουλοι του Εξειδικευμένου Κέντρου Προώθησης στην Απασχόληση (ΕΚΠΑ) Θεσσαλονίκης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα υποδέχονται τα άτομα που θα επισκεφθούν το περίπτερο του φεστιβάλ, την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 17.00 έως και τις 22.00, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή από τις 12.00 έως και τις 15.00 και από τις 18.00 έως τις 23.00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες των παραπάνω δομών μπορούν να απευθύνονται καθημερινά, είτε στο Γραφείο Εργασίας του Δήμου (Β. Γεωργίου 1Α, κτίριο Ε΄, γραφείο 024) είτε στο ΕΚΠΑ Θεσσαλονίκης (Αισώπου 24).

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Μαίρη Ασβεστά (Τηλέφωνο: 2310 545113, fax: 2310 545113, email: thess@ekpaine.gr, Ιστοσελίδα: http://www.ekpaine.gr)

Προηγούμενο άρθροΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ;
Επόμενο άρθροΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΪΛΑΝ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.