ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΕΚ ΞΥΝΗ

0
1288

AFISA ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ new 01

Την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους στο τραγούδι και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, λαμβάνοντας παράλληλα υποτροφίες σπουδών, δίνει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας σε νέους που αγαπούν τη μουσική, μέσα από το Διαγωνισμό Τραγουδιού που διοργανώνει για 3η φορά.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας συνίσταται σε δύο άξονες:

  1. Πρωτότυπη σύνθεση: οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα δικό τους κομμάτι. Οι 5 επικρατέστεροι, που θα προχωρήσουν στη φάση του live, θα ξεχωρίσουν από τα likes του κόσμου στο video τους στη σελίδα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο Facebook.
  2. Cover: οι συμμετέχοντες σε αυτήν την κατηγορία θα ετοιμάσουν επανεκτέλεση ενός υπάρχοντος κομματιού. Τα videos των συμμετεχόντων σε αυτήν την κατηγορία θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή και οι 5 καλύτεροι θα περάσουν στη φάση του live.

 

Δώρα όχι μόνο για τους νικητές αλλά για όλους τους συμμετέχοντες!

Στον κάθε νικητή από τις δύο κατηγορίες του Διαγωνισμού, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας προσφέρει πλήρη υποτροφία στην ειδικότητα «Ηχοληψία» ή «Μουσική με Τεχνολογία», καθώς και την ηχογράφηση του 1ου τους CD Single, δίνοντάς τους δώρο 300 CD.

Ο 2ος από κάθε κατηγορία θα κερδίσει ετήσια υποτροφία στην ειδικότητα «Ηχοληψία» ή «Μουσική με Τεχνολογία», ενώ όλοι οι συμμετέχοντες του Διαγωνισμού θα επιδοτηθούν με 40% για τα προγράμματα σπουδών «Ηχοληψία» ή «Μουσική με Τεχνολογία» και με 25% για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.

 

Δήλωσε τώρα συμμετοχή ηλεκτρονικά!

Όσοι ενδιαφέρονται να δείξουν την καλλιτεχνική τους αξία και να διεκδικήσουν υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαγωνισμό έως τις 8 Μαΐου, συμπληρώνοντας την online φόρμα συμμετοχής(http://goo.gl/forms/2vjOrXqhXx), στην οποία θα πρέπει να συμπεριλάβουν και ένα link (είτε YouTube, είτε Soundcloud) με κάποιο κομμάτι που έχουν τραγουδήσει, προκειμένου να γίνει η πρώτη αξιολόγηση.

 

Διαδικασία Διαγωνισμού

Στις 9 και στις 10 Μαΐου θα γίνει η επιλογή των 10 επικρατέστερων από την κριτική επιτροπή, ενώ την επόμενη μέρα, 11 Μαΐου, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά οι καλύτεροι για να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 18/5 στο studioτου ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων θα γίνεται και η βιντεοσκόπηση των συμμετεχόντων, ώστε μετά την επεξεργασία τους να αναρτηθούν στο Facebook για να αρχίσει η ψηφοφορία του κόσμου, η οποία θα διαρκέσει από τις 23 Μαΐου έως και τις 5 Ιουνίου.

Οι επικρατέστερες συμμετοχές θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή και θα αναδειχθούν οι νικητές κατά τη διάρκεια του live που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016.

 

Διάβασε του όρους του διαγωνισμού στο https://goo.gl/UNYr4P

 

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406

www.iek-xini.edu.gr | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΝΑΤΗ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Επόμενο άρθροΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ – 20 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.