Λάκης Παπαδόπουλος και Vassilikos στο Love Casual Living

0
783

Δυο Έλληνες μουσικοί, τραγουδιστές, τραγουδοποιοί με ανοιχτούς ορίζοντες! Δυο γενιές που τους συνδέει η αυθεντική αγάπη για τη μουσική και η καθαρή ματιά τους απέναντι στο τραγούδι.
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Vassilikos θα βρεθούν μαζί αύριο, 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στο LOVE CASUAL LIVING σε μια μουσική παράσταση με τον ανατρεπτικό τίτλο“RETRAUDIO”.
Οι δυο ιδιαίτεροι καλλιτέχνες με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους και το σεβασμό απέναντι στη μουσική, συναντιούνται για να μοιραστούν μαζί μας αυτά που έχουν κοινά και για να μας προτείνουν όχι μόνο τα αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια τους, αλλά και τον τρόπο που ξανακοιτάζουν με σύγχρονη ματιά αγαπημένα ελληνικά και ξένα κομμάτια. Τραγούδια άλλων που θα μας τα συστήσουν ξανά. Φιλτραρισμένα μέσα από δικές τους αισθητικές και μουσικές εμπειρίες.
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, είτε ως Παπαδόπουλος ή και με τα Ψηλά Ρεβέρ του, 30 χρόνια τώρα μας οδηγεί σε μια ματιά πάνω στο τραγούδι γεμάτη εφηβικό ενθουσιασμό που ισορροπεί ανάμεσα στη χαρά και στη σκέψη.
Ο Vassilikos τα τελευταία 15 χρόνια πάει το πλοίο πιο μακριά και του δίνει μια κατεύθυνση αμιγώς ελληνική γι’ αυτό και παγκόσμια…
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Vassilikos μαζί, μας περιμένουν 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 στο LOVE CASUAL LIVING για να μας δείξουν πως το τραγούδι από τους κατάλληλους ανθρώπους δεν έχει χρόνο, δεν έχει εποχές, δεν έχει εθνικότητα αλλά φτιάχνεται για την απόλαυση, για τη ψυχαγωγία, για τη χαρά και την ουσία αυτής της τέχνης. Μαζί τους επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί: Σωτήρης Ντούβας – Τύμπανα, Μίκης Ατταλειάδης-Μπάσο,Άγγελος Αιβάζης- Κιθάρα, Στέλιος Μακριπλίδης -Κιθάρα, Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος-Πλήκτρα.

Η συνάντηση τους είναι μουσικό γεγονός πρώτου μεγέθους και η βραδιά με τους δυο τους πάνω στη σκηνή μόνο εκπλήξεις υπόσχεται…
Οι δυο τους μας καλούν σε ένα ταξίδι στο τραγούδι χωρίς παραμορφωτικούς φακούς.

LOVE|CASUAL LIVING: Σε νέα διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 16, Βυζάντιο, Θεσσαλονίκη
INFO: Ώρα προσέλευσης: 22.00,
Τιμή εισόδου: 10 Ευρώ , Φοιτητικό/Κάρτα ανεργίας: 5Ευρώ
Τηλ. Κρατήσεων: 2310 365425 | 2310 441601
Facebook:Lovecasualliving Afull

Προηγούμενο άρθρο«Ο Ποιητιτής και το μυστικό της Εντροπίας» για μία ακόμη εορταστική παράσταση!!!
Επόμενο άρθρο«Tων Χωρών τα Παραμύθια» από την Eunic
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.