Λουκέτο στα Ster City Gate!

0
518

Λουκέτο μπαίνει στoν πολυκινηματογράφο Ster Cinemas City Gate.  Για την ώρα δείχνει πως αναπροσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής, διατηρώντας το συγκρότημα Ster Cinemas Μακεδονία στο Φοίνικα. Δεν είναι η μόνη περικοπή για τα Ster Cinemas καθώς το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε δραστικές περικοπές και στην Αθήνα. Η εταιρία πάντως με βάση το δελτίο τύπου που εξέδωσε επιφυλάσσεται για μια νέα επενδυτική κίνηση στη Βόρεια Ελλάδα. Ενδεικτική της εποχής (και απολύτως θετική ως κίνηση) και η προσφορά των 6.50 ευρώ στο εισητήριο, που καθιέρωσε εδώ και λίγο καιρό.

μέσω Εξώστης

Προηγούμενο άρθροΔεν υπάρχει μαφία χωρίς πολιτική κάλυψη
Επόμενο άρθρο«(Α)ορατές πόλεις»
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.