Μαθήματα αγγλικής γλώσσας από την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης

0
542

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στον 6ο κύκλο διδασκαλίας μαθημάτων αγγλικής γλώσσας που προσφέρει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.) Ο κύκλος  μαθημάτων, διάρκειας 60 ωρών, ξεκινά  τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 και το συνολικό του κόστος  ανέρχεται στα 295 ευρώ.

 Με την επιτυχή ολοκλήρωσή του, κατόπιν εξετάσεων, χορηγείται πιστοποιητικό (Bulats) αγγλικής γλωσσομάθειας σε επίπεδο Lower (B2), αναγνωρισμένο από το Α.Σ.Ε.Π.

Για τα μαθήματα, τα οποία πραγματοποιούνται στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. στην Καρακάση 1, διατίθεται στους διδασκόμενους δωρεάν βιβλίο.

Πληροφορίες και αιτήσεις: Καθημερινά 10:00 έως 14:00, Κ.Ε.ΔΗ.Θ, Καρακάση 1, 2310 300261 – 2310 313414.

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση συμμετοχής προς νέους καλλιτέχνες για το wοrkshop Inspire 2013
Επόμενο άρθροΞεκινά σήμερα η 3η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.