Μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από την Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

0
884

Από τις 22 έως και τις 29 Απριλίου 2014 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για συμμετοχή στους δύο νέους κύκλους διδασκαλίας ηλεκτρονικών υπολογιστών, που πραγματοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.).

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ., Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης.

Ο πρώτος κύκλος, διάρκειας 36 ωρών, αφορά μαθήματα τριών ενοτήτων (επεξεργασίας κειμένου, υπολογιστικά φύλλα και υπηρεσίες διαδικτύου) για την απόκτηση πιστοποιητικού, αναγνωρισμένου από το ελληνικό δημόσιο, με  κόστος συμμετοχής 110 €.

Ο δεύτερος κύκλος, διάρκειας 26 ωρών, απευθύνεται σε αρχάριους μέσης και τρίτης ηλικίας και περιλαμβάνει μαθήματα επεξεργασίας κειμένου, βασικών γνώσεων και εφαρμογών διαδικτύου και βασικές γνώσεις λειτουργικών συστημάτων, με κόστος συμμετοχής 50 €.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 313414, 2310317144

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζεται το Παζάρι βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο “Δοκιμάκης” με νέες παραλαβές
Επόμενο άρθροΑφιέρωμα: “Το έγκλημα στον κινηματογράφο” στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.